Výzva fanouškům: Přijďte na stadion včas! | SK Slavia Praha
Více

Výzva fanouškům: Přijďte na stadion včas!

Ve čtvrtek 11. dubna ve 21 hodin čeká fotbalisty Slavie první čtvrtfinále Evropské ligy UEFA s Chelsea FC. Zápas je beznadějně vyprodaný, fanouškům doporučujeme přijít alespoň hodinu před začátkem zápasu.

Zavřené sektory

  • Náš klub byl potrestán od UEFA za události, které se odehrály v Sinobo Stadium při zápase s Genkem. Na utkání s Chelsea zůstanou uzavřeny sektory 106, 107 a 108 na Tribuně Sever, klub musí navíc zaplatit pokutu 32 000 eur. Žádost Slavie o odložení vykonavatelnosti trestu byla zamítnuta. Součástí trestu je i povinnost stornovat vstupenky do daných sektorů a peníze za ně vydané vrátit.

Uzavření průchodu v koridoru

  • Na tento zápas bude také na základě bezpečnostního nařízení UEFA uzavřen průchod uprostřed koridoru na tribuně J. W. Maddena. Nebude tedy možné dostat se z jižní části stadionu na Tribunu Sever a obráceně. Pro vstup do sektorů 122 až 129 a 225 až 230 využijte, prosím, vstup číslo 4. Jiným vstupem nebudete na tento zápas na stadion vpuštěni. Pro vstup do ostatních sektorů využijte vstupy číslo 1 a 2.

Přijďte včas

  • V Sinobo Stadium už začaly přípravy na tolik očekávaný čtvrtfinálový duel s Chelsea. Hráče Slavie požene vyprodaný stadion (kromě už zmíněných uzavřených sektorů 106, 107 a 108). Žádáme proto fanoušky, aby i z tohoto důvodu přišli na stadion včas. Brány Sinobo Stdium se ve čtvrtek otevírají dvě hodiny před výkopem, to znamená v 19 hodin (výkop je ve 21 hodin). Všem návštěvníkům proto doporučujeme přijít hodinu před začátkem zápasu, vyhnete se tak zbytečným frontám u vstupů na stadion.

Fair play

  • Užijme si zápas v duchu fair play. Připomínáme, že během utkání platí zákaz používání pyrotechniky a vhazování jakýchkoliv předmětů na hrací plochu. Za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s protikuřáckým zákonem a Návštěvním řádem Sinobo Stadium zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla. Žádáme také fanoušky, aby utkání sledovali ze svých sedadel a nikoliv ze schodů vedoucích z koridorů na ochozy, kde blokují únikové cesty.

Věříme, že vytvoříme našim hráčům v Edenu jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru! Pojďme soupeři znovu ukázat, že Spolu jsme silnější!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články