Informace pro fanoušky cestující do Zlína | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Zlína

Pokud dnes míříte do Zlína podpořit Slavii ve venkovním zápase Fortuna:ligy, přečtěte si informace pro slávistické fanoušky. Zápas se hraje od 17 hodin.

Přečtěte si informace na utkání ve Zlíně, zejména pak kde zaparkovat, kudy na stadion a kde koupit vstupenky.

Parkování

Nejvhodnější parkovací plochy jsou u obchodního centra Čepkov, které je vzdáleno asi sedm minut chůze od stadionu. Parkování je zpoplatněno při stání nad dvě hodiny.

Vstupenky

Lístky do sektoru hostů se prodávají na pokladně v sektoru hostů 90 minut před utkáním, tedy od 15:30, kdy se zároveň otevírá i stadion. Vstupenka stojí 100 korun.

Vstup do sektoru hostů

Do sektoru hostů je přístup ulicí Vývoz vedoucí nad severní tribunou. Sektor hostů F se nachází na kraji této tribuny a má kapacitu 450 míst. 

Na stadion je zákaz vnášet samolepky, alkoholické nápoje, pyrotechniku a další předměty. Na stadionu platí zákaz kouření. Fanouškům doporučujeme nastudovat si aktuální Návštěvní řád.

Organizované výjezdy fanoušků

Do Zlína pořádá autobusový zájezd Tribuna Sever.

Autobus Tribuny Sever je již beznadějně plný.

Fanklub nakonec výjezd z Prahy nepořádá.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat  twitterový účetfacebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

Další články