Sešívaní odletěli do Londýna | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní odletěli do Londýna

Slávisté v úterý dopoledne odcestovali do Anglie, kde je ve čtvrtek čeká čtvrtfinále Evropské ligy proti Chelsea.

V úterý dopoledne odletěli sešívaní z Terminálu 3 pražského Letiště Václava Havla do Londýna k odvetě čtvrtfinále Evropské ligy proti Chelsea.

Co řekl před odletem do Anglie asistent trenéra Zdeněk Houštecký? „Jedeme se tam poprat. Letíme s nadějí, chceme postoupit. Uděláme pro to maximum. Určitě to nevzdáváme. Budeme hrát aktivně a věříme, že nám to vyjde. Určitě je Chelsea hratelná, proto tomu věříme. Bude hrát ještě Tomáš Souček, to je naše chobotnice ve středu zálohy. Věříme, že můžeme překvapit," doufá před odvetou Houštecký.

Také Jaromír Zmrhal věří, že o sešívaní o postup ještě zabojují: „Samozřejmě, že o postupu uvažujeme. Víme, jak to bude těžké. Budeme se snažit uhrát co nejlepší výsledek. Všichni jsme viděli, jakým soupeřem Chelsea je. Určitě tam nejedeme jen prohrát. Je něco jiného, když hrajete venku, než když hrajete doma. Ale jak budou hrát doma oni zjistíme až tam,“ řekl před odletem do Londýna záložník sešívaných.

Zápas na Stamford Bridge se hraje ve čtvrtek od 21:00 středoevropského času. Pro více informací a fotografií sledujte náš web a sociální sítě.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články