Slavia má klubové pivo! | SK Slavia Praha
Více

Slavia má klubové pivo!

Slávisté mohou nově zapíjet úspěchy speciálním klubovým pivem! V pátek sjela ze stáčecí linky v pivovaru Lobkowicz ve Vysokém Chlumci první lahev piva „Slávistická 11“.

Tento historický okamžik si samozřejmě nenechali ujít ani zástupci klubu. Se sládkem pivovaru Vítem Zrůbkem přivítali první lahve klubového piva záložník Petr Ševčík, asistent trenéra Pavel Řehák a tiskový mluvčí klubu Michal Býček.

Přesně v 11 hodin se rozjela stáčecí linka pivovaru a začaly vyjíždět lahve Slávistické 11. Na tu úplně první čekali přímo na lince Vít Zrůbek, Petr Ševčík a Pavel Řehák. Lahev všichni tři podepsali a vytvořili tak malou součást klubové historie.

„Pivo k fotbalu patří. A k tomu nejlepšímu fotbalu patří to nejlepší pivo. Pivovary Lobkowicz jsou hrdým partnerem klubu SK Slavia. Vytvoření speciálního klubového lahvového piva tak byl logický krok,“ říká Jan Novák, ředitel marketingu Pivovarů Lobkowicz. „Věříme, že všem fanouškům i hráčům a lidem z klubu bude Slávistická 11 chutnat, že je potěší a že budeme mít všichni společně mnoho příležitostí připíjet jí na oslavu klubových úspěchů. Tím se báječně naplní motto ´fandíme s chutí´ našeho partnerství,“ dodává Novák.

Slávistické 11 bylo stočeno prvních 4 000 lahví. Číslo je symbolické – je to počet míst na Tribuně Sever, která je domovem slávistického kotle. Podle zájmu fanoušků a prodejů budou postupně vyráběny další várky. V prodeji bude Slávistická 11 exkluzivně ve fanshopu, a to jak přímo v rámci Sinobo Stadium i prostřednictvím e-shopu www.proslavisty.cz.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články