Futsalisté bojují v neděli o finále! | SK Slavia Praha
Více

Futsalisté bojují v neděli o finále!

Sešívaní futsalitsté přivítají 5. května od 20:00 v rámci druhého semifinále VARTA futsal ligy hráče Teplic. Permanentkáři mají vstup na utkání zdarma!

Podporu věrných fanoušků potřebují v neděli 5. května také futsalisté Slavie! Od 20 hodin v hale v Edenu nastoupí ve druhém semifinále proti vítězi základní části VARTA futsal ligy - Svarogu Teplice. V prvním zápase v bouřlivé atmosféře v Teplicích podlehli po velkém boji a v neděli potřebují sérii vyrovnat.

Jeden z lídrů týmu, slovenský reprezentant Martin Směřička říká: „Přál bych si, aby nás v domácím prostředí fanoušci podpořili ve stejně hojném počtu jako domácí v Teplicích. Věřím, že s jejich podporou zabojujeme, a do Teplic se budeme vracet za stavu 1:1.”

Kapitán týmu Jan Homola fanouškům přibližuje, o co v zápase jde: „Play-off má samo o sobě jinou atmosféru. Hraje se o všechno, a v našich silách je, postoupit do finále. Fanoušci jsou nedílnou součástí, bez nich se hraje mnohem hůř. Již mnohokrát jsme prokázali, jak si jejich podpory vážíme, a já věřím, že nás teď, v tuto důležitou chvíli, nenechají bez podpory. Protože víme, jak je podpora fanoušků důležitá, nenecháme si také ujít jedinou příležitost být na tribuně fotbalového stadionu, a podporovat mužský i ženský fotbalový tým, nebo u nás v hale v rámci utkání házenkářek a basketbalistek. Mimochodem všem, kteří jsou ještě ve hře, držíme moc palce!”

Majitelé permanentních vstupenek na fotbal a hokej mají do haly vstup zdarma, ostatní fanoušci mají vstup za pouhých 50,- Kč. Připravena je soutěž o zajímavé ceny, ve které se losují čísla vstupenek! Přijďte i vy fandit slávistickým barvám!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články