Informace pro fanoušky do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Ostravy

V neděli 19. května čeká slávistické fanoušky výjezd na 4. nadstavbové kolo FORTUNA:LIGY. Vstupenky budou v prodeji na místě.

S Baníkem Ostrava hrajeme na stadionu ve Vítkovicích v neděli 19. května od 15:00.

Vstupenky na zápas

Pro hosty jsou určeny sektory C1 až C3 na severní tribuně. Kapacita sektoru pro hosty je 858 míst. Prodej vstupenek bude probíhat v den zápasu na pokladnách u sektoru hostů hodinu a půl před začátkem zápasu, tedy od 13:30. Cena vstupenky je 250 korun.

Vlakový výjezd

Do Ostravy zařizujeme vlak pro naše fanoušky. Sraz je v 9:45 na Hlavním nádraží v Praze, odjezd vlaku bude přesně v 10:15. Vlak po cestě zastaví v Kolíně a pak až v Ostravě. Vlak pojede přímo až na zastávku Ostrava - Vítkovice, odkud půjdeme pochodem až na stadion. Čas zpátečního odjezdu je stanoven na 18:01, ale může dojít k pozdějšímu odjezdu v závislosti na skončení zápasu a přesunu fanoušků ze stadionu na nádraží. 

Jízdenku na tento vlak koupíte na prodejních místech Českých drah, stačí říct, že chcete na neděli zpáteční jízdenku do Ostravy, Hl.nádraží.

Pochod

Pochodem půjdeme cca 30 minut z nádraží až k sektoru hostí, po zápase se stejným způsobem přemístíme zpět na nádraží Ostrava-Vítkovice.

Parkování u stadionu

Pokud jedete autem, možnost parkování je u Ostravar areny, zhruba 300 metrů od Městského stadionu Vítkovice. Cena parkovného je 50 korun na den. Přístup na parkoviště je z ulice Závodní. Adresa stadionu je Závodní 3077/135, Ostrava - Vítkovice.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají ve 13:30. Vzhledem k předpokládanému většímu počtu fanoušků Slavie prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu byli u vstupu včas a stihli se tak dostat do hlediště před výkopem zápasu. Na stadionu není úschovna zavazadel, batohy si tedy zanechte buď v autě anebo v úschovně zavazadel na autobusovém nebo vlakovém nádraží, nebudou na stadion vpuštěny.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole. Do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu, na místě budou probíhat namátkové kontroly na přítomnost alkoholu u fanoušků. Kouření je povoleno pouze na vyhrazených místech. 

Do hlediště je zákaz vnášet hořlavé předměty, spreje, pyrotechniku, tyče, nápoje, plechovky a sklo. Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád.

Režim během utkání

Po dohodě klubů nebude před sektorem žádná síť.

Vlajky je možné umístit pouze na místa, kde nebudou překrývat reklamní bannery.

V sektoru budou přítomni stevardi Slavie, budou mít na sobě rozlišovací vestu.

Po skončení utkání bude možnost koupit si ještě občerstvení přímo v sektoru. O zpáteční cestě vlakem čtěte v horní části článku. 

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články