Ve středu s Jabloncem! Info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Ve středu s Jabloncem! Info pro fanoušky

Ve středu 15. května čeká slávisty další klíčový krok v cestě za titulem. Ve 20 hodin začíná v Sinobo Stadium zápas s Jabloncem.

Volný prodej

  • Vstupenky na zápas Slavie s Jabloncem jsou v prodeji online i na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Cenová kategorie vstupenek je Z3, na podrobný ceník se můžete podívat zde. Pokud zakoupíte vstupenku online, při vstupu na stadion nestačí ukázat čárový kód v telefonu, ale vstupenku je třeba si vytisknout. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro seniory nad 63 let a 10 procent pro držitele průkazu ZTP/TP. Na další vstupenky mohou členové Odboru přátel a Fanklubu v online prodeji uplatnit slevu 10 procent.

Uzavřené sektory

  • Disciplinární komise potrestala Slavii za porušení povinností pořádajícího klubu v utkání MOL Cupu proti Spartě peněžitou pokutou ve výši 100 tisíc korun a uzavřením části stadionu v sektorech 106 až 110 (Tribuna Sever) na dvě domácí soutěžní utkání. První utkání, na které se trest vztahuje, je právě středeční zápas s Jabloncem. 

Permanentkáři z Tribuny Sever

  • Fanoušci z Tribuny Sever (sektory 106 až 110) budou na tento zápas přesunuti na protější tribunu – tedy na Tribunu Františka Pláničky. Žádáme fanoušky, aby při vstupu na stadion využili standardní vchody, které mají uvedeny na svých permanentkách. Fanoušci, kteří mají své permanentky na Tribunu Sever, musejí použít vstupy číslo 1 a 2. K přesunu na Tribunu Františka Pláničky poté použijí koridor uvnitř stadionu, který bude průchozí.

Permanentkáři z Tribuny Františka Pláničky

  • Fanouškům, kteří mají permanentky na Tribuně Františka Pláničky, nabídne klub jako kompenzaci volné vstupenky do sektorů 111 a 112 v případě, že nechtějí být součástí slávistického kotle. Týká se to majitelů permanentních vstupenek do sektorů 123, 125 a 126. Fanoušky žádáme, aby přišli na stadion standardně vstupem číslo 4, který mají uveden na své permanentce. Hned za vstupem budou stát koordinátoři ve slávistických dresech, kteří jim po předložení permanentky předají volnou vstupenku do sektorů 111 a 112. Pokud majitelé permanentních vstupenek chtějí zůstat na svých místech a fandit společně s fanoušky z Tribuny Sever, nikam se přesouvat samozřejmě nemusejí.

Otevření stadionu

  • Brány Sinobo Stadium se otevírají v 18:30 hodin, zápas začíná ve 20 hodin. Všem návštěvníkům doporučujeme přijít na stadion včas, ať se vyhnete případným frontám u turniketů a nezmeškáte první minuty zápasu.

Fanzona Emil Frey Select

  • Ve Fanzoně před hotelem Iris bude stánek Emil Frey Select. Zde si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

FORTUNA fotbalová střelnice

  • Pro fanoušky bude také připravena FORTUNA fotbalová střelnice na prostranství před vstupem číslo 2. Tato Fanzona bude připravena dvě hodiny před začátkem utkání a hlavní cenou je opět 10 000 korun do Fanshopu Slavie. Každý účastník navíc dostane sázenku v hodnotě 100 korun od společnosti FORTUNA.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Velký rozhovor je věnován Petru Ševčíkovi, se kterým jsme si povídali nejen o jeho parádním představení v zápase na Chelsea, ale také o jeho obnoveném zranění. Najdete v něm také informace o nové knize Báry Votíkové Trochu jinak. V historickém okénku si připomeneme, že na místě Sinobo Stadium stál téměř před sto lety gigantický zábavní park Eden. Přečíst si také můžete podrobnosti k mezinárodnímu žákovskému turnaji Slavia International Cup, který startuje v Edenu tento pátek. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novou domácí zápasovou sadu Buďte jako hráči, která zahrnuje originální Puma dresy, trenky a stulpny. K dostání je také nová Puma tréninková a vycházková kolekce. Nechybí jarní kolekce triček, mikin nebo kšiltovek. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte dvou venkovních stánků Fanshopu. Jeden bude stát před hotelem Iris, druhý přímo před Fanshopem, kde bude v prodeji i pivo Slávistická jedenáctka s originálním designem od Pivovary Lobkowicz. Ve stáncích je platba možná pouze v hotovosti.

Občerstvení

  • V kavárně u vstupu číslo 1 si můžete ke kávě zakoupit sladké i slané pochoutky. Nebude chybět oblíbený chléb se škvarkovou pomazánkou, který bude k dostání ve všech stáncích, nebo burgery, které můžete zakoupit u stánku číslo 14. Před zápasem mohou fanoušci využít občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem – u vstupu na stadion číslo 1 venkovní stánky a u vstupu číslo 2 venkovní stánky i s posezením. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – s logem klubu, s děkovačkou Tribuny Sever, s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun.

Parkování

  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a dopravě najdete zde.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 18 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Jabloncem začíná ve 20 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články