O víkendu v Edenu Slavia International Cup | SK Slavia Praha
Více

O víkendu v Edenu Slavia International Cup

Už počtvrté se do Edenu sjedou mládežnické celky ze všech koutů světa, aby změřily síly v rámci turnaje Slavia International Cup 2019.

Letošní ročník je určený pro kategorii U15, tedy hráče narozené v roce 2004 a mladší. Osm týmů ze sedmi různých zemí se představí na čtvrtém ročníku tohoto mládežnického klání. Týmy jsou rozděleny do dvou skupin po čtyřech, kde se utkají každý s každým.

Ve skupině A se kromě domácí Slavie objeví také Beijing F.C., italský Juventus FC a z Japonska dorazí také Sanfrecce Hiroshima FC.

Ve druhé skupině se představí Národní tým Číny, obhájce loňského prvenství Málaga CF, NK Lokomotiva Zagreb a mládežnický celek finalisty Ligy mistrů Tottenham Hotspur FC.

Skupina A:
SK Slavia Praha
Beijing F.C.
Juventus FC
Sanfrecce Hiroshima FC

Skupina B:
Národní tým Číny
Málaga CF
NK Lokomotiva Zagreb
Tottenham Hotspur FC

V pátek odehrají týmy první zápas skupinové části, v sobotu další dva duely. V neděli se pak hrají utkání o konečná umístění.

Kompletní rozpis zápasů najdete na stránkách turnaje, kde budou také průběžně aktualizované výsledky. Z každého soutěžního kola pak bude Slavia TV přenášet jedno utkání.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články