Slavíme double! | SK Slavia Praha
Více

Slavíme double!

Sedmasedmdesát let čekali sešívaní na to, až opět získají double a to se jim povedlo právě teď! Pojďte si s námi v Sinobo Stadium užít nejen 293. derby se Spartou, ale i doprovodný program.

Když sešívaní získali titul před dvěma lety, bylo to v exilu na Strahově. Tentokrát ale budeme všichni společně slavit doma! V jihozápadním roh stadionu jsme tak vybudovali pro nedělní zápas pódium, které bude hostit nejen předzápasové studio, ale i následné oslavy. Takže po finálním hvizdu ze stadionu rozhodně neodcházejte!

Po skončení utkání proběhne na hrací ploše tradiční předávaní medailí a poháru pro nejlepší prvoligový tým, tím ale odpoledne v Edenu zdaleka nekončí, jen se přesouváme na podium v rohu stadionu. Oslavy, které se minule konaly ve Žlutých lázních, tak tentokrát proběhnou přímo na stadionu!

Všem slávistům se přijde představit mistrovský tým U19, který se na jaře blýskl například sedmi góly do sítě Sparty a který ještě čeká souboj s mistrem Slovenska.

Na podium se pak vrátí A-tým, aby spolu s fanoušky ještě jednou pořádně oslavil končící úspěšnou sezonu.

Po celou dobu pro vás zůstanou otevřené stánky v koridoru. Organizační informace k nedělnímu derby čtěte zde.

Většinu oslav si můžete užít přímo z trávníku, přesto všechny prosíme - vydržte po finálním hvizdu na svých místech, užijte si mistrovskou děkovačku a nechte nás v mezičase nachystat závěrečný ceremoniál. Děkujeme!

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články