Brankářka Bára Votíková vydává knihu! | SK Slavia Praha
Více

Brankářka Bára Votíková vydává knihu!

O tom, že si člověk může plnit své sny, ví své. Je jí teprve dvaadvacet let a kromě toho, že se jí velmi daří ve sportovní kariéře a úspěšně reprezentuje fotbalový klub SK Slavia Praha, je také jednou z nejsledovanějších českých youtuberek.

Její vtipná videa v současnosti sleduje více než 420 tisíc lidí. O kom je řeč? O Báře Votíkové, která se rozhodla žít svůj život trochu jinak.

Existuje nějaký tajný recept, jak se stát úspěšnou a oblíbenou youtuberkou? Jak se krok po kroku vypracovat na pozici profesionální sportovkyně? Jak být svá, nic nepředstírat, a přitom inspirovat statisíce sledujících? Je za tím vším spousta dřiny a odříkání nebo stačí mít hlavu plnou nápadů a vizí? To vše Bára prozradí ve své nové knize Bára Votíková: Trochu jinak.

Knihu najdete od 6. června u svého knihkupce nebo na www.albatrosmedia.cz. Bára jí pokřtí v pondělí 10.6. v pražské Stromovce na „Gauči“ od 18:30 hodin, tak si to nenechte ujít!

Bára Votíková

  • Brankářka české ženské fotbalové reprezentace a SK Slavia Praha a úspěšná youtuberka pochází z Plas u Plzně, kde začínala s fotbalem v osmi letech.
  • Královna sociálních sítí, kde ji sledují statisíce Čechů a Slováků.
  • Její vtipná videa na YouTube odebírá více než 400 sta tisíc lidí, na Instagramu má 291 tisíc followerů.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články