B tým: Rozpis letní přípravy | SK Slavia Praha
Více

B tým: Rozpis letní přípravy

Sezona 2018/2019 byla poslední, kdy se v Česku hrála Juniorská liga. Od nové sezony tak Slavia zakládá B-tým, který bude hrát třetí nejvyšší soutěž.

B-tým začíná přípravu na Českou fotbalovou ligu stejně jako A-tým, tedy 17. června. V červenci pak sešívané čeká soustředění v Nymburce, na programu je prozatím také pět přípravných duelů. Právě na soustředění v Nymburce se Slavia utká s juniorským celkem Slasku Wroclav. Další utkání odehrají sešívaní v Popradu, kde změří síly s juniorkou londýnského Arsenalu.

Další dvě přípravná střetnutí se odehrají na Xaverově, soupeřem Slavie budou taktéž třetiligové celky Litoměřicka a Štěchovic. Generálka na třetí ligu je na programu v Benešově. ČFL pak startuje o víkendu 10. - 11. srpna.

Plán letní přípravy:

17. června
Zahájení letní přípravy

10. - 15. července
Soustředění Nymburk

13. července
SK Slavia Praha B - Slask Wroclaw II, 14:00, Nymburk

18. července
Arsenal Londýn U23 - SK Slavia Praha B, 11:00, Poprad

24. července
SK Slavia Praha B - FK Litoměřicko, 17:00, Xaverov

27. července
SK Slavia Praha B - Štěchovice, 11:00, Xaverov

3. srpna
Benešov - SK Slavia Praha B, 10:15, Benešov

10. srpna
Start ČFL

Rozpis přípravy může doznat změn, o kterých budeme informovat.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články