TOTÁLN! SEZONA exkluzivně ve Slavia Museum | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLN! SEZONA exkluzivně ve Slavia Museum

První díl dokumentu o slávistické jízdě sezonou 2018/19 můžete vidět v premiéře už ve čtvrtek 27. června v rámci prohlídky Slavia Museum!

Buďte mezi prvními, kteří si znovu prožijí atmosféru sezony 2018/19! První díl dokumentu TOTÁLNÍ SEZONA bude k vidění exkluzivně už ve čtvrtek 27. června v rámci speciální prohlídky Slavia Museum. Muzeum otevře své brány v 18:30, samotné promítání je naplánováno na 19:00. Po zhlédnutí prvního dílu dokumentu se budou moci návštěvníci zapojit do besedy s gólmanem Přemyslem Kovářem a dalšími členy A-týmu Slavie.

Vstupenky můžete zakoupit kliknutím na odkaz na síti Ticketportal. Cena vstupného je 150 Kč, zvýhodněné vstupné pak pořídíte za 100 Kč.

Osmidílný seriál TOTÁLNÍ SEZONA se na Slavia TV na Youtube začne vysílat 1. července 2019. Přinese pohled do zákulisí slávistického A-týmu v nejúspěšnější sezoně novodobé historie klubu. Autorská dvojice Michal Býček a Petr Končal prožila celou sezonu jako součást A-týmu, vše podrobně zaznamenávala, a dokument tak divákům přinese neopakovatelnou možnost poznat, jak se velký úspěch zrodil.

První díl mapuje slávistický podzim od příchodu prvních posil, přes přípravu a výborný ligový začátek až po klíčový zápas Evropské ligy doma proti Zenitu Petrohrad. V dalších dílech se pak můžete těšit na exkluzivní záběry, které pořídili autoři dokumentu třeba o přestávkách vypjatých zápasů nebo které zachytily „skryté" kamery na lavičce Slavie a v kabině A-týmu.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články