Juniorka v přípravě | SK Slavia Praha
Více

Juniorka v přípravě

Béčko je v plné přípravě. Trenér Luděk Klusáček přivítal v pátek v Edenu čtyřiadvacet fotbalistů. K mužstvu se připojili i tři hráči A-týmu: Marcel Lička a rekonvcalescenti Matěj Krajčík a Tomáš Hašler, které oba trápila zranění kolene.
Béčko je v plné přípravě. Trenér Luděk Klusáček přivítal v pátek v Edenu čtyřiadvacet fotbalistů. K mužstvu se připojili i tři hráči A-týmu: Marcel Lička a rekonvcalescenti Matěj Krajčík a Tomáš Hašler, které oba trápila zranění kolene. Juniorka hned v sobotu nastoupila k prvnímu zápasu, střetla se s reprezentační devatenáctkou, za kterou se představil i náš Lukáš Nachtman. Na slávistech byla znát nerozehranost a podlehli vysoko 1:5. "Hráli jsme na dvě jedenáctky, první poločas byl slušný, ale po přestávce to bylo slabé," podotkl Klusáček.

S rezervou trénují nadějní mladíci Balík, Budějský, Buryánek, Doležal, Emmerling, Knobloch, Lapáček, Musil, Vondráček a Walter, kteří přišli z dorostu. Z hostování se vrátili Stejkal (Motorlet), Ulrich (Uhelné sklady) a Vaněk (Satalice). Kádr nejspíš opustí Herda, jenž má namířeno do Kladna, a Kounovský (Břevnov). Ten by měl posílit Břevnov. Lexa s Kamendym si shánějí angažmá.

Stříbrný celek minulého ročníku ČFL se první týden připravuje dvoufázově v Edenu. Ve středu zajíždí k utkání do druholigové Mladé Boleslavi, v sobotu pak v Turnově změří síly s Jabloncem. V neděli 20. července následuje odjezd na soustředění do Písku. "Tam budeme pilovat hlavně kondici," podotýká trenér. Pobyt zakončí mužstvo sobotním turnajem ve Vodňanech, kde bude obhajovat loňské prvenství.

Poslední týden před startem třetí ligy se slávisté vrátí do Edenu. Ve středu 30. července se představí v Plzni, kde se utkají s béčkem tamní Viktorky. V sobotu 2. srpna pak tým narazí ve Velkých Popovicích na divizní Vyšehrad. "Ještě bychom chtěli sehrát jeden zápas, tak kolem 5. srpna," uvažuje Klusáček. Sezóna začne v neděli 10.8. - Slavia jede na hřiště Příbrami B.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články