TOTÁLN! SEZONA: Večer 4. díl, ve čtvrtek premiéra 5. dílu v muzeu | SK Slavia Praha
Více

TOTÁLN! SEZONA: Večer 4. díl, ve čtvrtek premiéra 5. dílu v muzeu

Čtvrtý díl TOTÁLN! SEZONY v pondělí od 19:00 na Slavia TV. Zároveň už můžete kupovat vstupenky na předpremiéru pátého dílu do Slavia Museum.

TOTÁLN! SEZONA je zpět, tentokrát se čtvrtým dílem s názvem „118:53"! 

Po nečekaném postupu přes Genk stojí před Slavií soupeř, přes kterého prostě nejde projít. Španělská Sevilla, která Evropské lize po mnoho let dominovala a která si snad ani nepřipouští, že by se do čtvrtfinále neměla podívat. Co její hráči považují za pouhou rutinu, se pro slávisty stane jedním z nejeuforičtějších momentů novodobé historie. Blíží se jeden z největších dvojzápasů slávistické historie a napětí vrcholí. Prožijte ho ještě jednou!

Dílu nechybí kromě mnoha jiného ani motivační proslov Jindřicha Trpišovského, divoké oslavy v kabině, nebo show Zdeňka Houšteckého ve studiu ČT Sport. 

V pondělí od 19:00 můžete díl zhlédnout v pohodlí vašeho domova se Slavia TV

Zároveň také už můžete kupovat vstupenky na čtvrteční exkluzivní předpremiéru pátého dílu s názvem „Anglický sen". Sešívaní si skutečně tak dlouho přáli poměřit své síly se zvučným anglickým soupeřem, až si pro něj museli dojít až do čtvrtfinále. Nechybělo mnoho a mohla jít Slavia ještě dál. I přes vyřazení s Chelsea se však z utkání na Stamford Bridge stal památný zápas, který se díky výkonů jak hráčů na hřišti, tak i červenobílých příznivců v ochozech, zapsal do slávistické historie. Přijďte ve čtvrtek 25. července do Slavia Musem a zavzpomínejte na radostné momenty minulé sezony v unikátním prostředí Sinobo Stadium! 

Kromě toho se můžete těšit na tradiční besedu, kam si dorazí popovídat Jan Bořil a hrdina utkání na Stamford Bridge Petr Ševčík. Museum své brány otevírá v 17:30, promítání pak začne v 18:00.

VSTUPENKY NA SPECIÁLNÍ ČTVRTEČNÍ PROHLÍDKU MUZEA A EXKLUZIVNÍ PŘEDPREMIÉRU ZDE!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články