Slavia porazila Rot Weiß Essen 4:2 | SK Slavia Praha
Více

Slavia porazila Rot Weiß Essen 4:2

V dalším přípravném utkání zvítězila Slavia v Essenu nad místním třetiligovým celkem 4:2. Trenéři vyzkoušeli jiná taktická rozestavení, než ve kterých hrálo mužstvo v minulé sezóně - v první půli 3-4-1-2, ve druhé 4-3-3. Naši fotbalisté dvakrát dotahovali...
V dalším přípravném utkání zvítězila Slavia v Essenu nad místním třetiligovým celkem 4:2. Trenéři vyzkoušeli jiná taktická rozestavení, než ve kterých hrálo mužstvo v minulé sezóně - v první půli 3-4-1-2, ve druhé 4-3-3. Naši fotbalisté dvakrát dotahovali. Po půlhodině utkání otevřel skóre z penalty domácí Weber. Krátce po přestávce vyrovnal Rudolf Skácel. Na Weberovu druhou branku z přímého kopu odpověděl Tomáš Došek. Pak už červenobílí jasně dominovali. Třetí gól přidal znovu Skácel, na konečných 4:2 upravil Adauto.

"Zkoušíme nové varianty, abychom byli v příštím ročníku co nejefektivnější. Ale na nějaké závěry je ještě brzo," poznamenal asistent trenéra Pavel Trávník, který si pochvaloval průběh druhého poločasu: "Byl zcela v naší režii, výborně jsme kombinovali a vytvořili si velkou převahu."

Rot Weiß Essen - Slavia 2:4 (1:0)
Branky: 27. Weber z penalty, 50. Weber - 47. a 73. Skácel, 67. T. Došek, 82. Adauto
Sestava Slavie, 1. poločas: Kozáčik - Kratochvíl, Bejbl, P. Novotný - L. Došek, Sláma, Müller, Sedláček - Kalivoda - Tokody, T. Došek
Sestava Slavie, 2. poločas: Kozáčik - Kratochvíl, Milan Zachariáš, Petrouš, Skácel - Gedeon - Dostálek, Hrdlička - Piták T. Došek, Adauto

V předposledním zápase na soustředění v Německu nás v sobotu čeká druholigový Bielefeld.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články