Slavia si připsala další vítězství | SK Slavia Praha
Více

Slavia si připsala další vítězství

V předposledním zápase na soustředění v Německu porazila Slavia v Großbardorfu u Schweningenu Arminii Bielefeld, která letos sestoupila z Bundesligy, 2:0. V téměř pětatřicetistupňovém vedru vycházeli naši fotbalisté z perfektně zajištěné obrany a nepustili soupeře ani k jedné nebezpečné střele. Utkání jsme rozhodli ve druhé půli.
V předposledním zápase na soustředění v Německu porazila Slavia v Großbardorfu u Schweningenu Arminii Bielefeld, která letos sestoupila z Bundesligy, 2:0.

V téměř pětatřicetistupňovém vedru vycházeli naši fotbalisté z perfektně zajištěné obrany a nepustili soupeře ani k jedné nebezpečné střele. Utkání jsme rozhodli ve druhé půli. V 66. minutě hlavičkoval po rohu Gedeona Kratochvíl, brankář vyrazil jen na Halšera a ten poslal míč hlavou do sítě. Pojistku přidal Kratochvíl - nedlouho před koncem prodloužil ke vzdálenější tyči Dostálkův přímý kop.

V tvrdě vedeném střetnutí rozdal rozhodčí pět žlutých karet na každé straně. "Je pozitivní , že jsme se nenechali vyprovokovat a neustále zvyšovali tempo," pochvaloval si kouč Miroslav Beránek.

Bielefeld - Slavia 0:2 (0:0)
Branky: 66. Hašler, 88. Kratochvíl
Sestava Slavie: Kozáčik - Kratochvíl, Bejbl, Novotný, Martin Zachariáš - Gedeon, Müller - Dostálek - Otočka, Hašler, Adauto.

Poslední herní test čeká slávisty v neděli, kdy se utkají s Norimberkem.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články