ONLINE: Od 21:00 první utkání play-off Ligy mistrů v Kluži | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 21:00 první utkání play-off Ligy mistrů v Kluži

Sešívané hrají od 21:00 o skupinu Ligy mistrů v Rumunsku na hřišti klužského CFR. Utkání vysílá O2 TV Sport.

Před Ondřejem Kolářem utvoří obrannou řadu Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Před nimi budou na pozici defenzivních štítů operovat Tomáš Souček společně s Ibrahimem Traorém. O ofenzivní šance se budou starat Nicolae Stanciu na krajích podporovaný Lukášem Masopustem a Peterem Olayinkou. Na hrot se pak postaví Mick van Buren.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček, Traoré – Masopust, Stanciu, Olayinka – van Buren
Náhradníci: Kovář, Holeš, Hušbauer, Baluta, Škoda, Júsuf, Král

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje ve 20:30. Ti z vás, kteří O2 TV nemají, nemusí zoufat. Do 22. září totiž můžete sledovat sportovní pořady zcela zdarma. Návod, jak naladit sportovní přenosy nejen pro utkání v Rumunsku, najdete zde O2 TV Sport Pack zdarma

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDEI tentokrát vás zápasem provede Radio Slavia, které můžete naladit i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články