Slavia prohrála s Norimberkem | SK Slavia Praha
Více

Slavia prohrála s Norimberkem

V posledním střetnutí na soustředění v Německu se Slavia utkala ve Weismainu s druholigovým Norimberkem. Před více jak třemi tisíci diváky jsme prohráli 0:2. Na útulném stadiónku místního regionálního mužstva promarnili naši fotbalisté několik příležitostí, neuspěli Piták, Skácel, Kuka ani Adauto...
V posledním střetnutí na soustředění v Německu se Slavia utkala ve Weismainu s druholigovým Norimberkem. Před více jak třemi tisíci diváky jsme prohráli 0:2. Na útulném stadiónku místního regionálního mužstva promarnili naši fotbalisté několik příležitostí, neuspěli Piták, Skácel, Kuka ani Adauto. Prohra červenobílých se zrodila ve druhé půli, kdy se v krátkém rozmezí trefili Čirič po rohovém kopu a Slovák Mintál, který se prosadil po samostatné akci ve středu pole.

„Byla na nás znát únava,“ uvedl kouč Miroslav Beránek. „Rozhodly dva slepené góly během dvou minut a naše neproměněné šance. Utkání se podobalo zápasům se Stuttgartem a Hannoverem, která jsme také prohráli – inkasovali jsme poměrně laciné branky,“ konstatoval trenér.

Slávisté se ještě dnes večer vrací do Prahy, v úterý je čeká Pohár ČMFS. Liga začíná v sobotu na Strahově s Viktorií Žižkov.

Norimberk – Slavia 2:0 (0:0)
Branky: 58. Čirič, 60. Mintál
Sestava Slavie: Černý – L. Došek, Bejbl, Hrdlička (76. Mil. Zachariáš) – Sláma, Sedláček, Skácel – Piták, Tokody – Kuka, Adauto (50. Kalivoda)

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články