Slávistická sobota plná nejlepšího fotbalu | SK Slavia Praha
Více

Slávistická sobota plná nejlepšího fotbalu

Hned čtyři utkání sešívaných v řadě budou moci v Praze sledovat příznivci červenobílých barev. Sobota tak nabídne fanouškům Slavie hned od rána skvělý program.

Sešívanou sobotu zahájí od 9:30 domácí utkání B-týmu, které na domácí půdě na Xaverově přivítá Sokol Hostouň. Slávisté po výhrách v prvních dvou kolech v dalších třech duelech třikrát prohráli, po pěti odehraných zápasech tak mají na svém kontě šest bodů. Svěřenci trenéra Martina Hyského mají na svém kontě však nejvíce vstřelených branek, celkem nasázeli šestnáct gólů. O góly tak nebude nouze!

Hosté z Hostouně získali za pět utkání jediný bod za remízu se Štěchovicemi, utkání nakonec prohráli po pokutových kopech. Za Sokol Hostouň nastupují například bývalí hráči Slavie Petr Trapp a Radek Dosoudil, z ligových trávníků je známý také Tomáš Marek.

Držitele permanentních vstupenek mají na utkání vstup zdarma, pro ostatní je cena 50,- Kč.

Od 11:45 pak na Xaverově hraje Slavia U19. Svěřenci trenéra Pavla Trávníka jsou zatím v soutěži suverénní, ačkoliv za tým nastupují hráči o rok mladší, než jsou jejich soupeři. Ve čtyřech zápasech nasázel tým U19 celkem 21 gólů a s plným bodovým ziskem je v čele dorostenecké ligy!

Ve 14:00 se taktéž na Xaverově představí tým U17 pod vedením sešívané legendy Karla Pitáka. Ze čtyř duelů získala Slavia U17 11 bodů a z gólu se radovala celkem třiadvacetkrát. Soupeřem celků U19 a U17 bude Opava.

Ve všech utkáních budete moci vidět hráče, kteří budou v červenobílých barvách nastupovat v mládežnické Lize mistrů, kde je stejně jako A-tým čeká Barcelona, Inter Milan a Dortmund.

Sobotu plnou slávistického fotbalu pak od 19:00 završí Áčko, které od 19:00 přivítá v Sinobo Stadium Slovácko.

Přijďte podpořit naše fotbalisty, máte se na co těšit!

Sobotní program:
9:30 – SK Slavia Praha B – Sokol Hostouň, Xaverov
11:45 – SK Slavia Praha U19 – SFC Opava U19, Xaverov
14:00 – SK Slavia Praha U17 – SFC Opava U17, Xaverov
19:00 – SK Slavia Praha – 1. FC Slovácko, Sinobo Stadium

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články