Informace pro fanoušky na zápas se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas se Slováckem

V sobotu 14. září v 19 hodin je v Edenu na programu další zápas. V 9. kole FORTUNA:LIGY je soupeřem 1. FC Slovácko. Brány Sinobo Stadiun se otevírají v 17:30 hodin.

Vstupenky

  • Na sobotní zápas se Slováckem zbývají poslední stovky vstupenek. Zakoupit si je můžete online přes Ticketportal nebo na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Pokud se rozhodnete pro koupi vstupenky v den zápasu a na poslední chvíli, využijte pokladny u vstupu číslo 2 (u hotelu Iris), které budou otevřeny od 17 hodin.
  • V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 bude totiž probíhat kromě prodeje lístků na Slovácko i prodej permanentek na domácí zápasy Slavie v Lize mistrů UEFA (pro permanentkáře), výměna voucherů za lístky na zápas v Miláně a také prodej vstupenek na derby na Spartě. 
  • Upozorňujeme fanoušky, že sobota je posledním dnem, kdy si mohou vyměnit vouchery za vstupenky na zápas Slavie v Miláně. Předprodej vstupenek u železniční tratí je otevřen od 10 do 21 hodin.

Doprava a parkování

  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít placeného parkoviště P2 před stadionem, na které je vjezd z Vladivostocké ulice. Parkovací lístek stojí 200 korun a můžete si ho koupit zde. Zaparkovat také můžete na krytém parkovišti naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. 
  • Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Velký rozhovor je věnován Jakubu Horovi, který už ve Slavii před devíti lety působil. Nechybí pochopitelně ohlédnutí za postupem do Ligy mustrů UEFA, kterému je věnován i plakát. Představíme vám také Juniorskou ligu UEFA, které se zúčastní tým Slavie U19. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Fanzona Emil Frey Select

  • Ve Fanzoně před hotelem Iris bude stánek Emil Frey Select, kde si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

Novinky ve Fanshopu

  • Novinkou ve Fanshopu je například výjezďácké tričko nebo školní sešity s motivem SUPERSLAVIA. Vybírat můžete také z nové kolekce šál, kšiltovek, triček nebo mikin. K dostání jsou stále i letní věci jako plavky, žabky, osušky nebo kloboučky. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka.

Občerstvení

  • Před utkáním se můžete občerstvit u stánků před stadionem před vstupy číslo 1 a 2. U vstupu číslo 2 můžete využít venkovní posezení. U stánků zakoupíte kromě klobásy, piva a nealkoholických nápojů, také bavorské klobásky, škvarkovou pomazánku, hamburger, sekanou v housce a další pochutiny. Pro lepší orientaci v naší nabídce bude na celém stadionu GASTRO mapa, kterou najdete i pod tímto textem. Uvnitř stadionu bude posílen prodej klobás a piva ve stáncích naproti vstupům číslo 1 a 2, pivo se bude točit pomocí technologie beerjet a bude alkoholické. U vstupu číslo 1 najdete kavárnu, kde bude možné koupit kávu a sladké a slané pochoutky.
    Pro detailní rozlišení GASTRO mapy klikněte na obrázek.

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru jsou umístěny dvě herní konzole, děti si tak mohou fotbal zahrát na PlayStation 4. Vyzkoušet si mohou stolní fotbálek nebo kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Úschovna

  • Neberte si žádná objemná zavazadla, pro odložení batohů nebo notebooků využijte úschovnu u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 17 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu se Slováckem je v 19 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Fotbal.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Další články