Získejte vstupenky na Barcelonu v dobročinné aukci | SK Slavia Praha
Více

Získejte vstupenky na Barcelonu v dobročinné aukci

Do neděle 20. října probíhá aukce vstupenek na Barcelonu, jejíž výtěžek půjde na konto nadace DONOR.

Do dražby putují dvě klasické vstupenky v kategorii A a dvě VIP vstupenky do VIP Gól Klub na domácí utkání s FC Barcelona, přičemž kompletní výtěžek bude věnován na dobročinné účely pro děti z DONORU. Konkrétně bude vybraný finanční obnos určen pro dětské pacienty po transplantaci kmenových buněk zodpovědných za krvetvorbu a pro pacienty po závažných akutních a chronických onemocnění, stejně jako pro jejich rodiny či zdravotnický personál, který o děti pečuje.

Prosíme všechny účastníky dražby, aby se účastnili jen v případě, že jsou ochotní danou částku skutečně zaplatit. Samotná aukce již probíhá a končí v neděli 20. října v 20:00. Zúčastnit se aukce může každý na adrese aukce.slavia.cz

Klasické vstupenky

Vyvolávací cena dvou klasických vstupenek byla stanovena na symbolických 1 Kč, jejich prodejní cena v kategorii A je dohromady 7 tisíc Kč. Kromě samotných klasických vstupenek navíc získáte dvě zápasové šály, dvě trička a dvě volné vstupenky do Slavia Museum v rámci otevírací doby.

VIP vstupenky

U VIP vstupenek byla určena počáteční cena dvou VIP vstupenek na 1 892 Kč, přičemž jejich odhadovaná cena v kategorii VIP Gól Klub je dohromady zhruba 30 tisíc Kč. K VIP vstupenkám navíc získáte zápasovou dvě šály, dvě trička a exkluzivní soukromé prohlídka Slavia Museum ve vhodný den mimo otevírací dobu.

Dvě VIP vstupenky na Slavia – Barcelona
Dražíme 2 VIP vstupenky v kategorii A na zápas Ligy mistrů mezi Slavií a Barcelonou, navíc k tomu přidáme dvě zápasová trička a šály Slavia Barcelona a exkluzivní soukromou prohlídku Slavia Museum mimo otevírací dobu pro 2 osoby.
Prosíme všechny účastníky dražby, aby se účastnili jen v případě, že jsou ochotní danou částku skutečně zaplatit.
 Celý výtěžek z dražby věnujeme na dobročinné účely pro děti z Donoru, který podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodiny a zdravotnický personál.
Dvě klasické vstupenek na Slavia – Barcelona
Dražíme 2 klasické vstupenky na zápas Ligy mistrů mezi Slavií a Barcelonou, navíc k tomu přidáme dvě zápasová trička a šály Slavia Barcelona z Fanshopu a 2 klasické vstupenky do Slavia Museum.
Prosíme všechny účastníky dražby, aby se účastnili jen v případě, že jsou ochotní danou částku skutečně zaplatit.
Celý výtěžek z dražby věnujeme na dobročinné účely pro děti z Donoru, který podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodiny a zdravotnický personál.

Dražit můžete také dobročinná trička hráčůtrenérovu kšiltovku z vítězného derby.

Podpořte dobrou věc a zapojte se také do aukce o vstupenky. Spolu jsme silnější!

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články