Trpišovský trenérem měsíce, už poosmé v kariéře | SK Slavia Praha
Více

Trpišovský trenérem měsíce, už poosmé v kariéře

Trenér Jindřich Trpišovský byl zvolen v září trenérem měsíce FORTUNA:LIGY. Jedná se už o jeho historicky osmé prvenství.

Ačkoliv do září nevstoupili sešívaní nejlépe a proti oslabené Opavě hned první den v měsíci ztratila dva body, zbytek zápasů zvládla suverénním způsobem. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského třemi góly doma porazili Slovácko a o týden později stejným výsledkem opanovali 294. derby na Letné. Úspěšný ligový měsíc uzavřela domácí výhra 1:0 nad Mladou Boleslaví. Kromě ligy ale sešívaní odváděli výtečné výkony i v jiných soutěžích. Z Milána si Slavia přivezla remízový bod poté, co obdržela gól až v samotném nastavení druhého poločasu, nebo také rozdrtila vysoko Vyšehrad v MOL Cupu 8:0.

Ocenění trenéra měsíce si trenér Jindřich Trpišovský odnáší už poosmé v kariéře. Poprvé jej obdržel coby trenér Liberce ještě v srpnu 2015. Letos anketu opanoval hned ve dvou ze tří měsíců, přičemž se mu v žádné sezoně nepovedlo odnést si ocenění tři. Má tudíž velmi pravděpodobně našlápnuto po osobní stránce na rekordní ročník.

Jindřich Trpišovský – trenér měsíce

2019/20 – srpen, září
2018/19 – říjen, červenec
2017/18 – říjen
2016/17 – duben
2015/16 – srpen, říjen

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články