Výsledky mládeže: žáci proti Bayernu Mnichov | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: žáci proti Bayernu Mnichov

Sešívaní dorostenci zvítězili nad Viktorií Plzeň na penalty. Žáci U14 se utkali s Bayernem Mnichov.

Dorosty U19 a U17 sehráli svá mistrovská utkání s Viktorií Plzeň. Obě kategorie si připisují plný počet bodů, když U17 nasázela 10 gólů do plzeňské sítě. O vítězi U19 rozhodli až pokutové kopy, při kterých byli slávisté úspěšnější. 

Čtvrtek 24. října

SK Slavia Praha U7 – Tempo Praha U8 30:37

(4x15 min, 4+1)

Hodnocení trenéra Daniela Krafta:
Velmi kvalitní soupeř s rychlými a silnými hráči. Kluci se rvali srdnatě a drželi krok. V určitých pasážích jsme jasně dominovali. Někteří naši kluci výborní individuálně, čímž převyšovali soupeře. Naopak zaostávali v proměňování šancí. V závěrečné čtvrtině se pravděpodobně i vlivem únavy snížila koncentrace a výrazně se zhoršila poziční hra. Celkově to ale byl povedený a užitečný.

SK Slavia Praha U8 – Tempo Praha U9 20:25

(4x15 min, 4+1)

Hodnocení trenéra Filipa Jeřábka:

V průběhu celého zápasu jsme byli o něco horším týmem. Naší hře chybělo větší zaujetí a lehkost.

Pátek 25. října

Vyšehrad U19 – SK Slavia Praha U18 1:2

Sestava: Fulop, Fatrdle, Hrubeš, Novák, Garagič, Kopáček (46. Beneš), Nováček, Šubert (46.Novák), Kokeš (46. Korbler), Hrubý, Jurásek (46. Kričfaluši)

Branky: Hrubý, Kričfaluši

Vyšehrad U17 – SK Slavia Praha U16 2:1

Sestava: Dvořák, Beránek, Beran T. (63. Veselý), Sládek, Trédl, Zapletal (46. Sirůček), Beran Š., Vojta (26. Korbler), Kričfaluši (46. Labík), Jelínek, Kašpírek

Branky: Kašpírek

Sobota 26. října

SK Slavia Praha U19 – FC Viktoria Plzeň U19 1:1 (PK 3:0)

Sestava: Surovčík, Matys, Hájek, Hroník (79. Šubert), Toula, Gajdošík (65. Jurásek), Štětka, Kneifel (80. Kopáček), Křišťan, Eichler, Langhamer

Branky: Gajdošík

Hodnocení trenéra Pavla Trávníka:

V prvním poločase jsme byli lepším týmem a po hezké akci jsme vstřelili branku. Druhou branku se nám i přes šance nepodařilo vstřelit. Ve druhém poločase se utkání vyrovnalo a Plzeň po naší chybě v defenzivě vyrovnala. Pak šel soupeř do deseti, ale naše převaha o jednoho hráče nebyla využita. Plzeň po brejku nastřelila břevno a my jsme si vypracovali v závěru velkou šanci Juráskem, který z malého vápna přestřelil. O 2 bodech rozhodli pokutové kopy, když soupeř neproměnil ani jeden.

SK Slavia Praha U17 – FC Viktoria Plzeň U17 10:3

Sestava: Vágner, Samek, Obadal, Alijagič, Šimoník (62. Konig), Brejcha (72. Novák), Višinský, Šimeček (72. Kokeš), Behenský, Vorel, Ambros (62. Horský)

Branky: Samek, Obadal, Alijagič 2x, Brejcha, Višinský, Šimeček, Novák, Vorel 2x

Hodnocení trenéra Karla Pitáka:

Do utkání jsme výborně vstoupili a už v sedmé minutě jsme vedli 3:0. I nadále jsme pokračovali ve výborném výkonu a přidávali jsme góly po krásných akcích. Dvě minuty před koncem se nám podařilo vstřelit desátý gól. Po nejlepším výkonu v sezóně jsme si připsali jednoznačné vítězství.

Bayern Mnichov U14 – SK Slavia Praha U14 5:2

Sestava: Hataš (36. Jovanovski), Holub, Zima, Konečný, Podroužek, Zamazal, Dufek, Wesolowski (36. Regál), Schwan (36. Teterya), Pikolon (45. Křístek), Boguaj (45.Jinoch)

Branky: Wesolowski, Pikolon

Hodnocení trenéra Marka Jarolíma:

Utkaní se skvělým týmem, který nám ukázal, že i v tomto věku dokážou být hráči velmi herně vyspělí a úspěšně řešit situace vyplývající ze hry. Začali jsme velmi dobře, ale bohužel za stavu 0-0 jsme nedali penaltu. Po poločase 1-1 soupeř udeřil a třemi góly zápas rozhodl. Pozitivní bylo, že jsme si dokázali vytvářet šance, ale bohužel oproti soupeři jsme je nedokázali proměňovat. Pro naše kluky to byl velmi přínosný test.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články