Sestřihy z Ligy mistrů na Slavia TV! | SK Slavia Praha
Více

Sestřihy z Ligy mistrů na Slavia TV!

Prostřednictvím YouTube kanálu Slavia TV si teď mohou fanoušci sešívaných užít zásadní momenty ze všech tří dosavadních utkání ve skupinové fázi UEFA Champions League.

Remíza na Interu Milán, kde dokonce Slavia sahala po výhře 1:0, ale v závěru inkasovala. Smolná domácí prohra se silnou Borussií Dortmund nebo „zápas desetiletí“ v Edenu proti slavné Barceloně.

Všechny tyto zápasy UEFA Champions League, které Slavia odehrála ve skupinové fázi prestižní soutěže, si nyní můžete vychutnat na YouTube kanálu Slavia TV, kde jsme pro vás připravili obsáhlé sestřihy toho nejlepšího, co utkání nabídla.

Připomeňte si třeba životní branku Petera Olayinky do sítě Interu Milán, kterou umlčel proslulé San Siro. Nechybí ani obrovské šance utkání v Edenu proti německému Dortmundu. Užít si můžete i gól a následnou euforii Jana Bořila poté, co pověstným „bodlem“ propálil brankáře Marca-Andrého ter Stegena.

Příští utkání Ligy mistrů sehrají sešívaní na proslulém stadionu Camp Nou proti FC Barcelona v úterý 5. 11. od 18:55. Sestřih tohoto utkání si budete moci také najít na našem YouTube.

YOUTUBE KANÁL SLAVIA TV

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články