Hráči na hostování: Nezastavitelný Musa opět skóroval | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Nezastavitelný Musa opět skóroval

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Chorvatský útočník pokračuje ve vynikající formě a k domácí těsné výhře 3:2 nad Příbramí přispěl první branku zápasu. Míč za záda hostujícího Kočího poslal ve 24. minutě, kdy placírkou usměrnil do sítě přesnou přihrávku Potočného.

Oscar Dorley (FC Slovan Liberec): Proti Příbrami odehrál po delší době celých devadesát minut a spolehlivým výkonem ve středu zálohy pomohl Severočechům k zisku tří cenných bodů.

Alexandru Baluta (FC Slovan Liberec): Rumunský záložník patřil proti Příbrami k nejaktivnějším hráčům na hřišti. V průběhu prvního poločasu nejprve ve velké šanci nechal vyniknout brankáře, o chvíli později ale krásným pasem vyzval ke skórování Malinského, jenž zvýšil vedení Liberce na 2:0.

Jan Kuchta (FC Slovan Liberec): V 87. minutě nahradil na hřišti Petara Musu a v nejpříjemném závěru pomohl domácím udržet těsné vedení.

Jan Sýkora (FK Jablonec): Na hřišti Karviné odehrál celý zápas a aktivním výkonem se podílel na těsném vítězství Severočechů. Sám se mohl dvakrát zapsat na listinu střelců, v průběhu prvního poločasu však poslal svoji střelu z dobré pozice nad břevno, na samém konci utkání pak v nadějné šanci nedokázal zakončit.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): V domácím zápase proti Olomouci spolehlivým výkonem v obraně pomohl klokanům udržet čisté konto. Zároveň se také v průběhu druhého poločasu dostal do zřejmě největší šance celého utkání, hlavičkou z malého vápna však pouze nechal vyniknout hostujícího Trmala a oba týmy si tak rozdělily bod za bezbrankovou remízu.

FOTBALOVÁ NÁRODNÍ LIGA (FNL)

Vojtěch Mareš (FK Slavoj Vyšehrad): Na hřišti Brna odehrál v záloze Pražanů celý zápas, jasné prohře 4:1 ale nezabránil.

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): Do utkání proti Zbrojovce naskočil ve 46. minutě s cílem zvrátit nepříznivé skóre, vývoj utkání ale svojí aktivitou změnit nedokázal.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Proti Hradci Králové odehrál na domácím stadionu celé utkání a spolehlivým výkonem ve středu zálohy pomohl svému týmu k cennému vítězství 2:0.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále Al Abtal domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články