Soutěžte o lístky na Inter a další hodnotné ceny | SK Slavia Praha
Více

Soutěžte o lístky na Inter a další hodnotné ceny

Podzim se pomalu blíží ke svému konci a to znamená jedinečnou příležitost pro focení nebo natočení zajímavých příběhů. Publikujte je na sociálních sítích s hashtagem #slavistickypodzim a vyhrajte.

Sdílejte fotky a videa s hashtagem #slavistickypodzim, jak podle vás vypadá ten správný slávistický podzim a vyhrajte hodnotné ceny. Sledujte naše sociální sítě.

Soutěž probíhá od pondělí 11. listopadu do středy 20. listopadu, stačí na vaše sociální sítě (Facebook, Instagram a Twitter) přidat fotku nebo video, přidat hashtag #slavistickypodzim a ty zajímavé zveřejníme na klubových sociálních sítích. Nezapomeňte, že na Facebooku je třeba mít fotku/video označený jako veřejný a na Instagramu a Twitter je třeba veřejný profil. Fotky/videa, která se nám budou nejvíc líbit, odměníme. A o co se bude soutěžit?

  1. Dvě vstupenky na zápas Slavia - Inter Milán
  2. Poukázka na nákup ve Fanshopu v hodnotě 500 Kč
  3. Dvě vstupenky na zápas Slavia - Karviná
  4. Nová kniha o Ferdinandu Daučíkovi
  5. Vstupenky do Slavia Museum pro celou rodinu (2+2)

Pravidla soutěže:
Soutěž probíhá od 11. listopadu do půlnoci 20. listopadu. Zúčastnit se jí mohou pouze osoby starší 18 let trvale žijící v Česku a nebo Slovensku vyjma zaměstnanců klubu. Provozovatelem soutěže je SK Slavia Praha - fotbal a. s. (IČO: 63999609). Výherce vybere odborná slávistická porota složená ze zaměstnanců a hráčů klubu. Výherci budou kontaktováni 21. nebo 22. listopadu 2019 přímo pod příspěvkem, který v soutěži vyhrál. Odpovědět výherce musí do půlnoci 24. listopadu, poté bude kontaktován další výherce v pořadí. Zapojením do soutěže dává soutěžící souhlas se zpracováním osobních údajů (a dalším využitím pro marketingové účely).
Tato soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí a platí zde kompletní osvobození od závazků každého z účastníků.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články