O víkendu proběhlo semifinále DATART e:LIGY. Kdo postoupil? | SK Slavia Praha
Více

O víkendu proběhlo semifinále DATART e:LIGY. Kdo postoupil?

Z proběhnuvšího semifinále DATART e:LIGY vzešla dvojice hráčů, kteří budou reprezentovat Slavii na finálovém turnaji v lednu 2020.

Finále DATART e:LIGY se bude konat 11. nebo 12. ledna v Praze a Slavii bude reprezentovat dvojice Štěpán "RIIJK" Sobocki a Martin "kobbycz" Strnad. Ti si o víkendu suveréním způsobem došli pro finálovou účast v DATART e:LIZE.

Ve finále nastoupí v sešívaném dresu za náš tým. Ve finále tak nastoupí za tým SUPERSLAVIA eSports, který můžete sledovat na FacebookuInstagramu.

Datart e:LIGA je oficiální českou ligovou soutěží ve fotbalové hře FIFA. Nejlepší hráči si v ní rozdělí PRIZE MONEY ve výši 150 000 korun, medaile a pohár pro vítěze. e:LIGA se uskuteční exkluzivně na konzolích Playstation 4 za podpory všech fotbalových klubů hrajících nejvyšší českou fotbalovou soutěž s názvem FORTUNA:LIGA. 

Reprezentanti všech 16 klubů F:L se utkají mezi sebou o premiérový titul e:LIGY v režimu FUT. Kluby budou rozlosovány do 4 skupin po 4 týmech, a do vyřazovacích bojů postoupí pouze nejlepší 2 z každé skupiny. Finále v Praze bude možné sledovat přímo na místě či prostřednictvím streamu.

Konečná tabulka semifinálové části:

Pořadí Hráč Zápasy Výhry Remízy Prohry Skóre Body
1. RIIJK 6 4 2 0 14:3 14
2. kobbycz 6 3 3 0 16:3 12
3. OndrykK 6 0 3 3   2:10 3
4. brynycho 6 0 2 4   0:16 2

Kompletní výsledky všech kol najdete na webu  Datart e:LIGA.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články