Výsledky mládeže: 10 gólů v Liberci | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: 10 gólů v Liberci

Sešívaní mládežníci sehráli svá mistrovská utkání o víkendu převážně na hřištích soupeře. I tam se jim ovšem dařilo a přivezli cenné výhry.

Víkend přinesl další zápasy mládežnických kategorií. Slávisté vycestovali do Liberce a Příbrami. V Liberci se sešívaným žákům podařilo vyhrát zápasy U14 i U15 vysokými rozdíly. Naopak v Příbrami dorostenci zaváhali a U18 jen bezbrankově remizovala. 

Sobota 16. listopadu

SK Slavia Praha U17 – Pardubice U17 4:2

Střelci: Šimeček 2x, Horský, Beran Š.

Hodnocení trenéra: Utkání nebylo jednoduché, nebyli jsme v kompletní sestavě a na výkonu se to trochu podepsalo. Dvakrát jsme se v prvním poločase dostali do vedení, ale nedokázali jsme ze šancí zvýšit a soupeř dvakrát vyrovnal. V druhém poločase jsme se nemohli dostat dlouho do šance. Góly jsme dali až ke konci utkání po přihrávkách Juráska.

Liberec U15 – SK Slavia Praha U15 0:3

Střelci: Pudil, Jelínek, Blažek

Hodnocení trenéra: Poslední mistrovský zápas podzimu jsme odehráli v Liberci. V zápase jsme až na krátké výpadky herně dominovali, ale bohužel jsme opět neproměnili spoustu vyložených šancí a tak jsme o vítězství rozhodovali až v polovině druhého poločasu.

Liberec U14 – SK Slavia Praha U14 1:7

Střelci: Konečný, Wesolowsky 2x, Teterya, Pikolon, Jinoch 2x

Hodnocení trenéra: V zápase jsme prohrávali 0-1, když jsme dostali branku ze standardní situace. Hned do poločasu jsme soupeři odskočili na tříbrankové vedení. Hráli jsme naši hru plnou pohybu a maximálního zapojení všech hráčů do ofenzivy. Výsledek mohl být daleko vyšší. Liberec se snažil hrát sympaticky a jeho hráči chtěli neustále hrát kombinačně.

Neděle 17.listopadu

Příbram U18 – SK Slavia Praha U18 0:0

Hodnocení trenéra: Poslední pozimní utkání. Začátek utkání patřil soupeři, kdy aktivně napadal, zdvojoval, získával druhé míče a měl více ze hry. Postupem času jsme se dostali více do hry. Vytvořili jsme si šance jak ze hry, tak z 1 SS. Vstřelili jsme branku, která nebyla uznána kvůli ofsajdu. Druhý poločas z obou stran se nesl v podobném duchu soubojů, přechodových fází a RP, ze kterých jsme si vytvořili šance jak my, tak i Příbram. V konečném hodnocení základní hrací doby spravedlivý remízový stav. Pokutové kopy jsme zvládli v poměru 3:4, kdy jsme všechny proměnili, poslední penaltu jsme nemuseli už zahrávat.

Příbram U16 – SK Slavia Praha U16 0:4

Střelci: Fatrdle, Trédl 3x

Hodnocení trenéra: V úvodu utkání jsme se ujali vedení šťastným gólem, když centr Fatrdleho zaskočil domácího brankaře. V dalším průběhu jsme soupeře drželi na vlastní polovině a stejně jako v minulých utkáních zahazovali jednu šanci za druhou. Do cesty se nám stavěli tyče, břevna, brankář i naše nepřesnost. Soupeř zahrozil v několika momentech, ale první poločas jsme naší branku uhájili. Druhý poločas se nám podařilo navýšit vedení, bohužel jsme za minutu inkasovali po ztrátě v rozehrávce. Dvougólové vedení jsme si získali v 76 minutě, kdy se prosadil podruhé Trédl a stejný hráč uzavřel hattrick o 10 minut později. Díky naší slabé koncovce měl zápas náboj až do konce, jelikož soupeř cítil určitou možnost na vyrovnání. Sezonu jsme tedy uzavřeli vítězně a udrželi si náskok na čele tabulky.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články