Získejte vstupenky na Inter v dobročinné aukci | SK Slavia Praha
Více

Získejte vstupenky na Inter v dobročinné aukci

Do neděle 24. listopadu probíhá aukce vstupenek na Inter Milán, jejíž výtěžek půjde na konto nadace DONOR.

Do dražby putují  dvě klasické vstupenky v kategorii A a dvě VIP vstupenky do VIP Gól Klub na domácí utkání s Interem Milán, přičemž kompletní výtěžek bude věnován na dobročinné účely pro děti z DONORU. Konkrétně bude vybraný finanční obnos určen pro dětské pacienty po transplantaci kmenových buněk zodpovědných za krvetvorbu a pro pacienty po závažných akutních a chronických onemocnění, stejně jako pro jejich rodiny či zdravotnický personál, který o děti pečuje.

Prosíme všechny účastníky dražby, aby se účastnili jen v případě, že jsou ochotní danou částku skutečně zaplatit. Samotná aukce již probíhá a končí v neděli 24. listopadu v 20:00. Zúčastnit se aukce může každý na adrese  aukce.slavia.cz.

Klasické vstupenky

Vyvolávací cena dvou klasických vstupenek byla stanovena na symbolických 1 Kč, jejich prodejní cena v kategorii A je dohromady 7 tisíc Kč. Kromě samotných klasických vstupenek navíc získáte dvě zápasové šály, dvě trička a dvě volné vstupenky do Slavia Museum v rámci otevírací doby.

VIP vstupenky

U VIP vstupenek byla určena počáteční cena dvou VIP vstupenek na 1 892 Kč, přičemž jejich odhadovaná cena v kategorii VIP Gól Klub je dohromady zhruba 30 tisíc Kč. K VIP vstupenkám navíc získáte zápasovou dvě šály, dvě trička a exkluzivní soukromé prohlídka Slavia Museum ve vhodný den mimo otevírací dobu.

Dvě VIP vstupenky na Slavia – Inter Milán
Dražíme 2 VIP vstupenky v kategorii A na zápas Ligy mistrů mezi Slavií a Interem, navíc k tomu přidáme dvě zápasová trička a šály Slavia Inter a exkluzivní soukromou prohlídku Slavia Museum mimo otevírací dobu pro 2 osoby.
Prosíme všechny účastníky dražby, aby se účastnili jen v případě, že jsou ochotní danou částku skutečně zaplatit.
 Celý výtěžek z dražby věnujeme na dobročinné účely pro děti z Donoru, který podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodiny a zdravotnický personál.
Dvě klasické vstupenek na Slavia – Inter Milán
Dražíme 2 klasické vstupenky na zápas Ligy mistrů mezi Slavií a Inter, navíc k tomu přidáme dvě zápasová trička a šály Slavia Inter z Fanshopu a 2 klasické vstupenky do Slavia Museum.
Prosíme všechny účastníky dražby, aby se účastnili jen v případě, že jsou ochotní danou částku skutečně zaplatit.
Celý výtěžek z dražby věnujeme na dobročinné účely pro děti z Donoru, který podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodiny a zdravotnický personál.

Podpořte dobrou věc a zapojte se do aukce o vstupenky. Spolu jsme silnější!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články