Informace pro fanoušky k zápasu s Interem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Interem

Ve středu 27. listopadu čeká fotbalisty Slavie poslední domácí zápas skupiny F Ligy mistrů UEFA. Do Edenu přijede Inter Milán. Utkání začíná ve 21 hodin.

Vstupenky

  • Utkání s Interem je vyprodáno. Hráče požene plný stadion, nenechávejte proto příchod do Edenu na poslední chvíli. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 19 hodin. Předprodej vstupenek u vstupu číslo 4 má ve středu otevřeno od 11 hodin. Na pokladnách budou v prodeji vstupenky na nedělní domácí zápas s Karvinou. Pokladny budou také sloužit k podávání informací.

Doprava a parkování

  • Všem fanouškům doporučujeme využít k přepravě na zápas hromadnou dopravu. Po utkání bude posílen autobusový spoj číslo 136, který bude končit v zastávce Letňany, a posílena tramvajová linka číslo 22, která bude končit na Karlově náměstí.
  • Pokud pojedete na zápas autem, k parkování můžete využít krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD.
  • Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov.
  • Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde. Kapacita parkoviště P2 za Edenem je zcela vyčerpána. Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Přijďte včas

  • Všem fanouškům doporučujeme přijít na stadion s dostatečným předstihem, abyste se vyhnuli případným frontám a nezmeškali tak kromě znělky Ligy mistrů také choreo Tribuny Sever při nástupu hráčů na plochu. Brány stadionu se otevírají dvě hodiny před utkáním, tedy v 19 hodin.

Bezpečnostní opatření

  • Během utkání prosíme o respektování pokynů pořadatelské služby. Zároveň fanoušky žádáme, aby nestáli během zápasu na schodech a vyvarovali se házení jakýchkoliv předmětů na hrací plochu a používání pyrotechniky. Pojďme si užít tento sváteční zápas a podporujme naše hráče v duchu fair-play.

Zápas UEFA Youth League s Interem na Xaverově

  • S Interem hraje ve středu také sešívaná mládež. Přijďte podpořit fotbalistty Slavie U19 v pátém kole mládežnické Ligy mistrů UEFA a získejte voucher na vstup do muzea Slavie. Utkání se hraje od 13 hodin v tréninkovém centru SK Slavia Praha v Horních Počernicích (Božanovská 2098, Praha 20 – Xaverov). Vstupenky na zápas UEFA Youth League s Interem (na západní tribunu) je možné zakoupit v předprodeji online v síti Ticketportal, pro permanentkáře za 100 korun, pro ostatní za 150 korun. Vstupenky bude možné pořídit i na místě, včetně vstupenek na stání (permanentkáři 50 korun, ostatní 100 korun). Více informací včetně plánku areálu najdete zde.

Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Velký rozhovor je věnován Josefu Hušbauerovi, který se rozpovídal o své roli v týmu nebo o současné sezoně v UEFA Champions League. Vyzpovídali jsme i bývalé mistry se Slavií Tijani Belaida a Gianlucu Litteriho, kteří před angažmá v sešívaném dresu oblékali dres Interu Milán. Připomeneme si i slavné tažení Středoevropským pohárem v roce 1938, kdy Slavia vyhrála na domácím hřišti nad Interem Milán (tehdy Ambrosianou) 9:0. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit šálu (450 Kč), tričko (590 Kč) a vlaječku (350 Kč) z limitované edice vzpomínkových suvenýrů na zápas s Interem. Z kolekce Champions League jsou k dispozici polo, mikiny, čepice, batoh a zápasové tričko a vlaječka Dortmund a Barcelona. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo deku, využijte od 18 do 21 hodin stánky Fanshopu (platba je zde možná pouze v hotovosti). Na stáncích bude i omezený výběr suvenýrů Champions League. První stánek bude stát přímo před Fanshopem a druhý tradičně před hotelem Iris. A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu.

Občerstvení

  • Před utkáním se můžete občerstvit u stánků před stadionem před vstupy číslo 1 a 2. Pro lepší orientaci v nabídce občerstvení je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa.
  • U vstupu číslo 1 můžete navštívit kavárnu, kde si můžete vychutnat kávu z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso a také čaj.
  • Koupit si můžete sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky.
  • Pivo se bude točit pomocí technologie beerjet. Připomínáme, že fanoušci mohou na všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou!

Sektor Rodiče a děti

  • V dětském sektoru se mohou malí slávisté zabavit také u herních konzolí a zahrát si tak fotbal na PlayStation 4. Vyzkoušet si mohou stolní fotbálek nebo kopy na bránu. Další zábavou je malování barvami na obličej, výzdoba smývatelným slávistickým „tetováním“, omalovánky, kreslení a malování. Připraveny jsou také zajímavé soutěže o ceny.

Úschovna

  • Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 18 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu Slavie s Barcelonou je ve 21 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články