U19: Dorostenci hrají proti Interu | SK Slavia Praha
Více

U19: Dorostenci hrají proti Interu

Od 13:00 hraje dorost U19 páté utkání mládežnické Ligy mistrů, v posledním domácím duelu skupiny je soupeřem Slavie Inter Milan.

V prvním duelu na půdě italského celku sešívaní prohráli vysoko 0:4. V následujících třech duelech si ale připsali dvě výhry, když zvítězili na domácím hřišti nad Dortmundem a v Barceloně. Hosté mají na svém kontě celkem devět bodů, když jednou porazili každý tým ze skupiny F. V posledním utkání pak prohráli v Dortmundu 2:3.

Dorostenci Slavie bojují o postup do jarní části, s druhým Dortmundem mají shodně po šesti bodech. Inter je pak se ziskem devíti bod první, čtvrtá příčka patří Barceloně se třemi body.

Sestava: Surovčík - Hošek, Vincour, Štětka, Kosek - Červ, Zinhasovič, Křišťan - Douděra, Toula, Felipe
Náhradníci: Sirotník - Jurásek, Hájek, Zeronik, Langhamer, Vaněk, Matys

Zápas sledujte ŽIVĚ na YouTube kanálu Slavia TV, přímý přenos spolukomentuje trenér Slavie U14 a bývalý hráč sešívaných Marek Jarolím.


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články