Informace k zápasu UEFA Youth League v Dortmundu | SK Slavia Praha
Více

Informace k zápasu UEFA Youth League v Dortmundu

Chystáte se na cestu do Dortmundu na poslední zápas sešívaných v Lize mistrů? Přijďte podpořit i tým U19, který je v mládežnické Lize mistrů jediný bod od postupu ze skupiny.

Tým U19 odehraje poslední zápas základní skupiny UEFA Youth League proti Borussii Dortmund 10. prosince od 16:00 v prostorách mládežnické akademie Borussie, Adi-Preissler-Allee, 44309 Dortmund.

Vstupenky na sezení či stání bude možné zakoupit na místě za 4 eura (státní i sezení za stejnou cenu). 

Stadion, na kterém odehraje utkání U19, je vzdálen pouhých 15 minut jízdy autem a 35 minut hromadnou dopravou od Signal Iduna Parku, na kterém se uskuteční hlavní zápas Ligy mistrů mezi Slavií a Borussií Dortmund.

Slavia má aktuálně stejný počet bodů jako Inter Milan i Borussia Dortmund, FC Barcelona bude již s jistotou posledním týmem ve skupině. Díky domácí výhře 1:0 mají sešívaní do závěrečného utkání s Borussií lepší výchozí postavení. Vítězství či remíza by posunula slávistickou mládež do jarní fáze soutěže, naopak Borussia musí za každou cenu vyhrát.

Aktuální tabulka skupiny F UEFA Youth League:

  Tým Zápasy Skóre Body
1. Inter Milán 5 13:7 9
2. SK Slavia Praha 5 8:11 9
3. Borussia Dortmund 5 7:8 9
4. FC Barcelona 5 8:10 3

Partnerem SK Slavia Praha pro UEFA Youth League je SEZAKO.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články