Ondřej Kúdela a Ibrahim Traoré prodloužili smlouvy | SK Slavia Praha
Více

Ondřej Kúdela a Ibrahim Traoré prodloužili smlouvy

Dvě z klíčových opor sešívaného kádru, Ondřej Kúdela a Ibrahim Traoré, prodloužili smlouvy se Slavií. Nové kontrakty jsou platné do léta 2022.

Obránce Ondřej Kúdela přišel do Slavie před dvěma lety, na jaře roku 2017, z libereckého Slovanu. Po složitějších začátcích se napevno usadil v základní jedenáctce sešívaných a v probíhající sezoně patří k nejvytěžovanějším hráčům týmu. Čerstvý člen Klubu ligových legend nastoupil za Slavii zatím k 61 soutěžním utkáním, ve kterých si kromě skvěle plněných defenzivních povinností připsal i pět vstřelených branek. S prodloužením stávající smlouvy o další dvě sezony je dvaatřicetiletý obránce nadmíru spokojen. „Vážím si toho, že jsme se dohodli a budu ve Slavii pokračovat. Jsem za to šťastný," říká Ondřej Kúdela. A jaké má pro následující dvě sezony v sešívaném dresu cíle? „Pokud možno se udržet v základu, být zdravý a předvádět co nejlepší výkony, možná ještě lepší, než jsem podával doposud," přeje si opora slávistické defenzivy a český reprezentant.

Novou nabídku smlouvy si ve Slavii vysloužil i záložník Ibrahim Traoré, kterému skvělé výkony v sešívaném dresu v uplynulém roce vynesly i premiérovou pozvánku do hvězdami nabité reprezentace Pobřeží Slonoviny. „Jsem šťastný, že tady mohu být, se všemi zde vycházím skvěle," říká urostlý středopolař, který do Slavie přišel v létě minulého roku a za tu dobu stihl naskočit do 53 soutěžních zápasů. „Můj cíl zůstává stále stejný, chci se zlepšovat a být užitečný pro tým. Neustále se musím zlepšovat," ví Ibrahim Traoré, který, stejně jako Ondřej Kúdela, spojil svoji budoucnost se Slavií až do léta roku 2022. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články