Jan Sýkora se vrací na hostování do Jablonce | SK Slavia Praha
Více

Jan Sýkora se vrací na hostování do Jablonce

Jan Sýkora se na jarní část sezony vrátí do Jablonce, kde bude do konce sezony hostovat.

Jan Sýkora odchází na hostování bez opce do Jablonce do konce aktuální sezony. Jarní část ročníku tak stráví stejně jako podzim na severu Čech, kde stihl dát pět gólů a na dalších šest nahrát.

V Jablonci Jan Sýkora doplní dvojici slávistů Jana Matouška a Jakuba Jugase, kteří tam rovněž hostují. Slávisté se v zeleném dresu stali klíčovými postavami sestavy Jablonce a svými podzimními výkony významně napomohli Jablonci k prozatímnímu třetímu místu tabulky FORTUNA:LIGY.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články