Startuje oficiální klubový podcast! | SK Slavia Praha
Více

Startuje oficiální klubový podcast!

Slavia přichází s novým pravidelným podcastem, který přináší zajímavé hosty a fanouškům tak umožní být ještě blíže jejich klubu.

Se začátkem jara přichází Slavia s novinkou v podobě oficiálního klubového podcastu, který fanouškům pravidelně alespoň jednou do měsíce poskytne exkluzivní příležitost být ještě blíže jejich milovanému klubu. Na posluchače čekají debaty na aktuální témata okolo Slavie, pravidelné rubriky, zajímaví hosté a spoustu dalšího exkluzivního obsahu! Součástí každého podcastu bude velký rozhovor v rámci rubriky Řečnický klub, nebo také pohled slávistických osobností z různých sfér veřejného života na aktuální dění okolo klubu.

Poslechněte si premiérový díl!

V prvním díle se můžete v rubrice Řečnický klub těšit na velkého slávistu a aktuálně asistenta trenéra A-týmu Pavla Řeháka, nebo na dalšího věrného slávistu a moderátora Leoše Mareše, který vám nabídne svůj pohled na aktuální fotbalové dění. Dále si představíme mládežníky, kteří absolvovali společně s A-týmem náročnou zimní přípravu před jarními ligovými boji nebo si poslechneme ukázku z nového dílu Na slovíčka s Přémou Kovářem

Podcast je k poslechu na SpotifyGoogle PodcastsApple Podcasts a také na Soundcloudu. Poslechnout si jej můžete také zde v článku.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články