ŘEČNICKÝ KLUB: Nový pořad na Slavia TV | SK Slavia Praha
Více

ŘEČNICKÝ KLUB: Nový pořad na Slavia TV

Na YouTube kanále Slavia TV odstartoval nový pořad Řečnický klub. Tento pořad by vám měl zpříjemnit současnou situaci, budeme zvát atraktivní hosty z okolí Slavie.

První díl nového pořadu, ve kterém moderátor Lukáš Vala alias Strašák v přímém přenosu vyzpovídá jednoho hosta, odstartoval v pondělí na Slavia TV. Na další díly se můžete v nepravidelných intervalech těšit i v dalších dnech, minimálně po dobu trvání karantény. Pořad na YouTube běží v přímém přenosu a pokud chcete hosta na něco zeptat, můžete položit otázku do komentářů v diskuzi u videa. 

Těšit se můžete na řadu zajímavých hostů z okolí Slavie. Hned na úvod přijal pozvání bývalý kapitán sešívaných, nynější hráč West Hamu a čerstvý fotbalista roku Tomáš Souček, který se do vysílání připojil z Londýna.

V následujících dnes se můžete zapojit do soutěže o dres Tomáše Součka! Přidejte na sociální sítě fotku bývalého záložníka sešívaných, napište, jakou máte na Suka Slavie nejhezčí vzpomínku, přidejte hastag #recnickyklub a soutěžte! Tomáš Souček nakonec vybere jeden vítězný příspěvek.

K poslechu i v podcastových aplikacích

Řečnický klub si také můžete pustit na SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsSoundcloudu.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články