Třetí díl Řečnického klubu s Janem Bořilem | SK Slavia Praha
Více

Třetí díl Řečnického klubu s Janem Bořilem

V úterý se můžete těšit na třetí díl Řečnického klubu! Tentokrát bude hostem člen A-týmu Slavie, a to rovnou kapitán Jan Bořil!

Po záložníkovi Tomáši Součkovi a bývalém útočníkovi Slavie zavítá do Řečnického klubu, který moderuje Lukáš Vala, obránce a kapitán sešívaných Jan Bořil. Během živého vysílání na Slavia TV budete opět moci do komentářů pokládat otázky, ze kterých vybereme ty nejzajímavější a Jan Bořil vám na ně odpoví. Záznam pořadu bude samozřejmě k dispozici i ve formě audia mezi našimi podcasty. Přímý přenos Řečnického klubu začne v úterý na Slavia TV v 18 hodin.

Tento týden pro vás ale chystáme mnohem více skvělého obsahu. Ve středu se můžete opět těšit na pohled do slávistické historie, tentokrát se ve vzpomínkách vrátíme na působení Slavie v Poháru UEFA v sezoně 2002/03. Sledujte proto náš web i sociální sítě, kde se můžete těšit na bohatý program a mnoho zajímavostí. „Je potřeba poděkovat České televizi, díky které jsme získali mnoho skvělého materiálu nejen pro Slavia Museum. Jsme rádi, že zážitek ze sezony, která v Evropě byla velice úspěšná, ale skončila nešťastně neuznaným gólem, můžeme zprostředkovat skrze naše kanály. Třeba i fanouškům, kteří toto slávistické období ještě nepamatují,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články