Sešívané v Lize mistrů připomene dokument Made in Eden | SK Slavia Praha
Více

Sešívané v Lize mistrů připomene dokument Made in Eden

Podzimní účast sešívaných v Lize mistrů se stala nezapomenutelnou pro každého fanouška i hráče Slavie. Připomenout si ji nově můžete i díky dokumentární sérii z dílny O2 TV Sport Made In Eden, která poběží od 6. dubna.

Slavia zažila v uplynulém roce řadu úspěchů, které se nesmazatelně zapsaly do historie klubu i srdcí mnoha fanoušků. Za připomenutí pak stojí hlavně působení v základní skupině Ligy mistrů, kde se sešívaní potkali s klubovými giganty Interem Milán, FC Barcelonou nebo Borussií Dortmund. 

Aby si mohli příznivci sešívaných a ostatně i celého českého fotbalu připomenout úspěšný podzim, vytvořil televizní kanál O2 TV Sport dokumentární sérii s názvem Made in Eden, která bude reflektovat dění okolo Slavie v Lize mistrů. Pořad startuje v pondělí 6. dubna od 21:00 na obrazovkách O2 TV Sport a O2 TV Fotbal a v průběhu následujících týdnů přinese stanice celkem sedm třicetiminutových dílů.

Sportovní kanál O2 TV Sport také 14. dubna odvysílá památné utkání proti Ajaxu Amsterdam v roce 2007, díky kterému se sešívaní poprvé v historii probojovali právě do Ligy mistrů. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články