Samsung Odyssey spojuje síly se SUPERSLAVIA esports | SK Slavia Praha
Více

Samsung Odyssey spojuje síly se SUPERSLAVIA esports

SUPERSLAVIA esports spojuje síly s předním světovým výrobcem spotřební elektroniky a herního příslušenství Samsung Odyssey.

Přední světový výrobce spotřební elektroniky a dlouholetý tvůrce globálních trendů jak v technologiích, tak i nezaměnitelném designu svých produktů Samsung spojuje síly se slávistickým esports týmem SUPERSLAVIA.

SAMSUNG Odyssey

To, že Slavia zahajuje spolupráci s tím nejlepším na trhu herní elektroniky, dokazuje nová, zcela unikátní řada herních monitorů Odyssey, kterou Samsung na začátku roku představil veřejnosti a na trh uvede v nadcházejících týdnech. Šokující rozlišení 5120×1440, 240Hz frekvence a extrémní prohnutí monitoru, jednoduše řečeno to nejlepší pro profesionální herní výkony –  to jsou prvky, které Odyssey zdobí! Do prvního společného boje se sešívaní zástupci společně se SAMSUNG Odyssey vydají hned 10. května v rámci vyvrcholení virtuálního derby proti Spartě.

Slavia je potěšena, že může spolupráci navázat s takto významným globálním hráčem s těmi nejvyššími ambicemi, a zároveň silnou, etablovanou a především prestižní značkou, jako je Slavia sama.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články