Testy na koronavirus odhalily jeden pozitivní výsledek | SK Slavia Praha
Více

Testy na koronavirus odhalily jeden pozitivní výsledek

V pondělí proběhlo plošné testování hráčů a realizačního týmu Slavie na přítomnost koronaviru. Testy odhalily jednoho nakaženého.

V pondělí 18. května proběhly plošné testy na koronavirus u hráčů Slavie, realizačního týmu a dalších lidí, kteří zajišťují činnost A-týmu. Jeden z hráčů měl pozitivní test. Po dohodě s krajskou hygienickou stanicí zůstane celý klub do čtvrtka v preventivní karanténě. Samotný hráč s pozitivním výsledkem má nařízenou povinnou karanténu.

V pátek pak proběhne u všech hráčů, členů realizačního týmu a dalších pracovníků klubu kontrolní test a v případě, že výsledky budou negativní, tak by se tým mohl v pátek odpoledne vrátit ke společnému tréninku. Další kontrolní test na COVID-19 čeká sešívané v pondělí 25. května. „Pokud i druhý pondělní test vyjde negativně, chceme v úterý normálně hrát,“ uvádí předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík.

Přípravné utkání s Jihlavou, které se mělo odehrát v úterý v 16:00, je zrušené.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články