Slávisté se vrací do tréninku | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se vrací do tréninku

V pátek absolvovali hráči A-týmu, členové realizačního týmu a zaměstnanci klubu druhý test na COVID-19. Všechny výsledky byly negativní, tým se tak s povolením Hygienické stanice hl. m. Prahy vrací do tréninku.

V pátek v brzkých ranních hodinách podstoupili hráči A-týmu, realizační tým a nejbližší zaměstnanci klubu další vlnu testování na virové onemocnění COVID-19 v návaznosti na jeden pozitivní výsledek z řady hráčů, který odhalilo testování ze začátku týdne. Druhý test už žádný pozitivní výsledek nevykázal a Hygienická stanice hlavního města Prahy povolila od 18:00 návrat do tréninkového procesu.

„Páteční kontrolní testy neprokázaly další pozitivní nález. A-tým se tak může vrátit do tréninkového procesu. Tréninky má naplánované v sobotu, neděli a pondělí, kdy hráče čeká i další kontrolní test. Pokud i ten prokáže negativní výsledky, budeme moci do úterního utkání s Mladou Boleslaví nastoupit. Hráč s pozitivním nálezem z úvodu týdne zůstává samozřejmě v domácí izolaci,“ říká tiskový mluvčí Michal Býček.

První ligový zápas po vynucené pauze, způsobené opatřeními reagujícími na epidemii koronaviru, čeká sešívané v úterý 26. května od 20:00 na hřišti Mladé Boleslavi.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články