Od 20:00 doma proti Jablonci, chybí Petr Ševčík | SK Slavia Praha
Více

Od 20:00 doma proti Jablonci, chybí Petr Ševčík

Od 20:00 se v rámci 26. kola FORTUNA:LIGY utkají sešívaní doma bez podpory diváků s Jabloncem.

V prvním domácím utkání po obnovení ligy přivítají sešívaní v rámci 26. kola FORTUNA:LIGY třetí tým tabulky z Jablonce. Kvůli opatřením v souvislosti s epidemií koronaviru ovšem bez tradiční podpory červenobílých fanoušků.

Trenérovi Jindřichu Trpišovskému není kromě dlouhodobě zraněného Davida Hovorky a Petera Olayinky k dispozici také střelec vítězné branky z minulého kola Petr Ševčík, kterého do utkání nepustí zdravotní problémy ze zápasu v Mladé Boleslavi. V průběhu minulého kola musel kvůli zranění kotníku odstoupit i Ibrahim Traoré, který tak utkání proti Jablonci začne jen na lavici náhradníků. Jeho místo v základní sestavě zaujme Ladislav Takács, místo po Petru Ševčíkovi na levé straně záložní řady pak zaplní Lukáš Provod.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná už v 19:30.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Zima, Jan Bořil – Ladislav Takács, Tomáš Holeš – Lukáš Masopust, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Stanislav Tecl
Lavička: Přemysl Kovář, Patrik Hellebrand, Oscar Dorley, Ibrahim Traoré, Michal Frydrych, Júsuf Hilál, Petar Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články