Hráči na hostování: Branka Sýkory rozhodla o vítězství nad Karvinou | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Branka Sýkory rozhodla o vítězství nad Karvinou

Jak se v uplynulých dvou kolech dařilo hráčům na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Alexandr Baluta (FC Slovan Liberec): V domácím utkání proti Boleslavi strávil rumunský záložník na trávníku celý zápas, týmu však dokázal pomoci k zisku pouhého bodu za remízu 2:2. V následném venkovním zápase na hřišti Příbrami odehrál šikovný středopolař 87 minut a dvakrát se dostal do nebezpečného zakončení, tváří v tvář domácímu Melichárkovi však v obou případech selhal a Severočeši padli s předposledním týmem ligové tabulky 1:2.

Jakub Hromada (FC Slovan Liberec): V utkání v Příbrami nastoupil slovenský záložník na netradičním postu stopera spolu Marou, i přes vcelku spolehlivý výkon na nezvyklém postu však těsné porážce svého celku nezabránil.

Jaroslav Zelený (FK Mladá Boleslav): Na hřišti Liberce odehrál sešívaný obránce celý zápas a pomohl svému týmu k cenné remíze 2:2. Taktéž celé utkání strávil Jaroslav Zelený na trávníku ve střetnutí s Olomoucí, ve kterém ale jeho celek na bodový zisk nedosáhl a prohrál s Hanáky 0:2.

Ladislav Krobot (FK Mladá Boleslav): V zápase na hřišti Liberce naskočil na trávník pouze na závěrečnou minutku, v utkání s Olomoucí však už dostal prostor na druhých 45 minut utkání. I přese snahu mladého záložníka pomoci Boleslavi zvrátit nepříznivě se vyvíjející výsledek ale domácí branku nevstřelili a Hanákům nakonec podlehli.

Jan Sýkora (FK Jablonec): Šikovný křídelní hráč odehrál v Teplicím i doma proti Karviné téměř celé zápasy. V prvním střetnutí na hřišti dvanáctého týmu ligové tabulky aktivním výkonem pomohl zelenobílým k výhře 2:1. Zápas s Karvinou pak sám rozhodl jediným gólem utkání, když v 58. minutě přetavil na zadní tyči v gól přesný centr Holíka.

Jan Matoušek (FK Jablonec): Mladý křídleník odehrál na hřišti Teplic úvodních 65. minut zápasu, ve kterém aktivní hrou pomohl Jablonci k těsnému vítězství. V utkání proti Karviné naskočil na závěrečných deset minut střetnutí, ve kterých pomohl Jablonci udržet těsný jednogólový náskok až do závěrečného hvizdu.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Mladý záložník odehrál dva celé zápasy proti Varnsdorfu a Sokolovu, k vítězství svému celku však v ani jednom utkání pomoci nedokázal.

Martin Otáhal (FC Slavoj Vyšehrad): Neotřesitelná jednička mezi třemi tyčemi Vyšehradu nastoupila ve venkovním zápase na hřišti Dukly i v domácím utkání proti Chrudimi, v ani jednom ze zápasů však nedokázala zastavit střelce soupeře a nezabránila porážkám svého celku.

Vojtěch Mareš (FC Slavoj Vyšehrad): V utkání na hřišti Dukly odehrál mladý záložník celý zápas, k vítězství nad silným soupeřem však svému týmu výrazněji pomoci nedokázal a armádní klub tak slavil vítězství 2:0.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články