Tomáš Heidenreich novým šéftrenérem mládeže | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Heidenreich novým šéftrenérem mládeže

Do mládežnické akademie přichází na pozici šéftrenéra mládežnických kategorií Tomáš Heidenreich.

Po změnách ve vedení mládežnické akademie do Slavie přichází na pozici šéftrenéra mládežnických kategorií Tomáš Heidenreich.

„Jdu za svou výzvou, přesouvám se do největšího klubu v České republice. Oslovila mě možnost pracovat s nejlepšími hráči a trenéry v Čechách, v top klubu. Chtěl bych společně se všemi trenéry nastavit takové prostředí, aby se nám dařilo vychovávat zajímavé a rozdílové hráče. Moc se těším na spolupráci se všemi pracovníky v klubu a tuto možnost beru jako svojí velkou osobní výzvu," dodává ke svému novému angažmá Tomáš Heidenreich.

Tomáš Heidenreich působil v letech 2004 - 2013 jako trenér u přípravkových, žákovských i dorosteneckých kategorií, následně i jako šéftrenér mládeže v Baníku Most. Dále v letech 2013 - 2016 jako šéftrenér a trenér žáků i dorostu v Teplicích. Od roku 2016 působil v projektu regionálních fotbalových akademiích jako šéftrenér Regionální fotbalové akademie Ústeckého kraje. Heidenreich má zkušenosti také z mládežnických reprezentací, kdy jako asistent trenéra působil u kategorie U15 a jako hlavní trenér kategorie U14.

„Hledali jsme osobu, která by splňovala profesně a lidsky kritéria pro tento náročný úkol. Chceme sjednotit výchovu a rozvoj hráčů, abychom se prezentovali jasným stylem napříč kategoriemi. Naším cílem je připravit hráče pro styl a systém našeho A-týmu. Tomáš nám vychází jako ideální volba a hodně si od jeho příchodu slibujeme,“ říká manažer mládežnické akademie Petr Hurych.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články