ONLINE: Od 19:00 hostíme Jablonec | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 hostíme Jablonec

V předposledním domácím utkání sezony přivítají sešívaní od 19:00 v rámci 3. kola skupiny o titul Jablonec.

V předposledním domácím utkání ročníku 2019/20 přivítají sešívaní od 19:00 pátý FK Jablonec. Po pojistce titulu v minulém kole proti Plzni se trenér Jindřich Trpišovský rozhodl protočit základní sestavu a dát možnost i hráčům, kteří na jaře nenastupovali příliš často. Při volbě soupisky se nemohl spolehnout kromě Davida Hovorky a Petara Olayinky jen na Tomáše Holeše, kterého trápí stále drobné zdravotní potíže.

Ondřeje Koláře mezi třemi tyčemi nahradí Jakub Markovič, Davida Zimu na stoperu pak Ladislav Takács. Oscar Dorley se postaví na pravý kraj zálohy místo Lukáše Masopusta. O zužitkování gólových šancí se budou starat Petar Musa na hrotu a Júsuf Hilál v prostoru pod ním. Na lavičce náhradníků je připraven João Felipe.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport.

Sestava: Markovič – Coufal, Kúdela, Takács, Bořil – Stanciu, Ševčík – Oscar, Júsuf, Provod – Musa
Lavička: Kovář, Tecl, Hellebrand, Felipe, Frydrych, Traoré, Masopust

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste v Edenu, nebo nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

Další články