Na 140 dětí se zúčastnilo letního fotbalového kempu | SK Slavia Praha
Více

Na 140 dětí se zúčastnilo letního fotbalového kempu

Úspěšně jsme ukončili další ročník fotbalových letních kempů. Ve dvou turnusech se kempu zúčastnilo na 140 dětí.

Proběhl šestý ročník Slávistických fotbalových kempů. Ve dvou turnusech 28.6. - 3.7.2020 a 5.7. - 10.7.2020 se Slávistického kempu zúčastnilo na 140 dětí. Účastníci kempu se mohli těšit z připraveného tréninkového procesu trenéry mládežnické akademie a ze spousty dalších i mimo fotbalových aktivit.

„Už šestý ročník fotbalových kempů SK Slavia Praha se uskutečnil v Edenu, kde jsme měli k dispozici vynikající zázemí včetně bazénu, sportovních hal nebo plážového volejbalu. Letos nebylo zase takové horko, tak se nám i lépe trénovalo. Jsme rádi, že jsme, i přes některá hygienická omezení vše naplánované zvládli. Jedinou výjimkou byla bohužel návštěva hráčů A-týmu, ale věříme, že příští ročník bude moct kemp proběhnout i za jejich účasti,“ dodává a pochvaluje si letošní ročník vedoucí kempu Michal Novák.

Děkujeme Globusu a Fit müsli tyčinka za partnerství při pořádání 6.ročníku fotbalového kempu.

   

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články