Slávisté zahájili kondiční soustředění | SK Slavia Praha
Více

Slávisté zahájili kondiční soustředění

Slávisté se ve čtvrtek sešli na kondičním soustředění v rakouském Aigenu. Zde budou pod dohledem trenérského týmu nabírat formu do 1. srpna.

Po dvoutýdenní dovolené se sešívaní setkali v Rakousku, kde je po obědě čekalo odpolední rozběhání. „Čtrnáct dní bylo na odpočinek dostatečných, byli jsme s rodinou na dovolené na Slovensku v termálech, takže tam jsem zregeneroval a jsem plný síly,“ říká obránce Tomáš Holeš.

V Aigenu se po dovolené hlásil i Stanislav Tecl. „Bylo to rychlé, uteklo to jako voda, ale stačilo to, už mi fotbal chyběl a těšil jsem se zpět do kabiny na kluky,“ přiznává.

V následujících dnech čeká celý tým nabírání kondice. „Moc se na to netěším, ale vždycky to zvládneme a ani tentokrát to nebude výjimka. Uděláme, co je potřeba, a myslím, že to nebude velký problém,“ věří útočník sešívaných.

„Na tu počáteční dřinu se vážně netěším, protože ty běhy jsou náročné, ale co se dá dělat,“ souhlasí Tomáš Holeš.

Vzhledem k nejisté situaci ohledně pandemie koronaviru si hráči chválí výběr místa soustředění. „Je dobré, že jsme zde takto zavřeni na hotelu, když zase začíná virus řádit. Jsem rád, že budeme izolovaní a v bezpečí,“ dodává Holeš.

„V lese snad moc lidí potkávat nebudeme, ale samozřejmě si musíme dát pozor a být opatrní, vyvarovat se velkých akcí. Asi je pro nás lepší, že budeme v Rakousku v lese stranou od lidí,“ doplňuje ho Tecl.

Aktuální složení kádru pro soustředění naleznete zde

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články