Hráči z B-týmu míří na hostování | SK Slavia Praha
Více

Hráči z B-týmu míří na hostování

Několik hráčů nezačalo přípravu v sešívaném dresu, ale připravují se s jinými celky.

Lukáš Červ, Tomáš Vlček

Tato dvojice hráčů bude v sezoně hostovat v druholigové Vysočině Jihlava. Aktuálně se řeší detaily jejich hostování.

Daniel Kosek

Daniel Kosek bude v sezoně hostovat na severu Čech ve Slovanu Liberec.

Matěj Valenta

Matěj Valenta má za sebou hostování v Ústí nad Labem a aktuálně se dolaďují podmínky jeho trvalého přestup do Českých Budějovic. Slavia si udržuje možnost zpětného odkupu hráče za příznivých podmínek.

Ladislav Krobot

Ladislav Krobot odchází do Mladé Boleslavi jako volný hráč, který se Slavií neprodloužil smlouvu. Jelikož se jedná o hráče do 23 let, tak Slavia za Krobota získává tréninkové kompenzace. 

Jan Vejvar, Martin Otáhal, Michal Vaněk

Michal Vaněk v současné době absolvuje testy, a tato trojice hráčů by měla v sezoně hostovat v druholigovém Vyšehradu. Aktuálně se dolaďují podmínky jejich hostování.

Martin Vantruba

Martin Vantruba se zúčastnil testů v dánském FC Nordsjælland. Aktuálně se řeší jeho následný posun. Pokud nepřijde vhodná nabídka, bude v nadcházející sezoně působit v rezervním týmu sešívaných.

Vojtěch Šilhan

Vojtěch Šilhan v současné době absolvuje testy v Ústí nad Labem.

Nedžad Zinhasovič

Nedžad Zinhasovič vyjádřil zájem o angažmá ve Vlašimi. Slavia nyní komunikuje s Vlašimí o trvalém přestupu a jeho detailech.

Jiří Janoušek

U Jiřího Janouška se čeká na vyjádření ze slovenského týmu. Pokud by ze Slovenska zájem nebyl, jsou v řešení kluby z Čech.

„Všichni tito hráči už přerostli třetiligový fotbal. Je zapotřebí, aby udělali další krok, a proto jsme se rozhodli že zamíří na hostování či přestupy. Snažíme se dělat vše pro jejich dobro a jejich postupný rozvoj. U hráčů na přestup si samozřejmě snažíme držet určité možnosti a nástroje pro jejich případný návrat za příznivých podmínek,“ říká k přesunům člen představenstva a sportovního úseku Jiří Bílek.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články