Mohamed Tijani přestoupil do Slavie a míří na hostování | SK Slavia Praha
Více

Mohamed Tijani přestoupil do Slavie a míří na hostování

Mohamed Tijani dokončil svůj trvalý přestup z FC Vysočina Jihlava do Slavie. Do přípravy se však zapojil v Liberci, kde by měl působit na hostování.

Slavia získala na trvalý přestup z FC Vysočina Jihlava stopera Mohameda Tijaniho, který už na jaře v sešívaném dresu působil na hostování. Urostlý obránce z Pobřeží slonoviny by měl od začátku ligového ročníku působit ve Slovanu Liberec, se kterým se už zapojil do přípravy. Oba kluby formality jeho hostování právě dolaďují.

Mohamed Tijani na jaře nastoupil ke dvěma ligovým zápasům. Zahrál si ve vítězném utkání s Opavou a venkovním zápase se Slováckem, několik dalších startů si pak připsal za slávistické béčko.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články