ONLINE: Od 17:45 příprava proti MOL Fehérvár FC | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:45 příprava proti MOL Fehérvár FC

Od 17:45 čeká sešívané druhé přípravné utkání rakouského kempu. Soupeřem jim bude tentokrát maďarský MOL Fehérvár FC. Zápas odvysílá v přímém přenosu Slavia TV.

Sešívaní odehrají od 17:45 v rakouském Frauenkirchenu druhé přípravné utkání herního kempu. Tentokrát se střetnou s druhým celkem maďarské nejvyšší soutěže MOL Fehérvár FC.

Trenér Jindřich Trpišovský se na rozdíl od prvního poločasu úvodního utkání rozhodl pro tradiční rozestavení 4–2–3–1, ve kterém sešívaní nastupovali ve většině zápasů minulé sezony. Podle toho vypadá i zvolená základní sestava, která do značné míry kopíruje tu, ve které sešívaní hráli na jaře. Výjimkou je Ondřej Karafiát, který poprvé za sešívané od přestupu nastoupí v základní sestavě. Do branky se na rozdíl od úvodního utkání také vrací jednička Ondřej Kolář.

Utkání odvysílá v přímém přenosu Slavia TV.

Sestava: Kolář – Coufal, Zima, Karafiát, Bořil – Holeš, Ševčík – Masopust, Stanciu, Provod – Tecl
Náhradníci: Markovič, Hovorka, van Buren, Oscar, Beran, Takács, Frydrych, Malínský, Traoré, Lingr, Musa

Přímým přenosem přípravného utkání v Rakousku proti MOL Fehérvár FC vás provede Slavia TV!

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články